BIST 10.209
DOLAR 32,40
EURO 34,80
ALTIN 2.402,27
HABER /  GÜNCEL

Polis İstanbul'da didik didik onu aradı

Esenler’de bir banka şubesi, İkitelli'de de PTT şubesi soyuldu. Polis şimdi soyguncuları arıyor.

Abone ol
Esenler’de bir banka şubesi, İkitelli'de de PTT şubesi soyuldu. Bankadan yaklaşık 120 bin TL’yi çaldığı öne sürülen soyguncu kaçarken, PTT şubesinde de polis incelemesini sürdürüyor.

Esenyurt'taki bir banka şubesine gelen silahlı kişi, güvenlik görevlisini etkisiz hale getirip silahını aldıktan sonra yaklaşık 120 bin lira ile kayıplara karıştı. Soyguncu bankadan çıktıktan sonra bir taksiyi gasp ederek olay yerinden uzaklaştı. Banka soygunu sonrası helikopter destekli operasyon başlatan polisler, bölgede geniş çaplı arama yapıyor.

SOYUP TAKSİYİ GASP ETTİ

Olay saat 16:00'da Esenyurt E/5 üzerinde bulunan bir bankaya ait şubede meydana geldi. Bankaya giren soyguncu, önce güvenlik görevlisini etkisiz hale getirip silahını aldı. Daha sonra bankadakileri de etkisiz hale getirip, bankadaki yaklaşık 120 bin lirayı alarak dışarı çıktı.
Koşarak bankadan çıkan soyguncu daha sonra bir taksiciden gasp ettiği otomobille olay yerinden uzaklaştı. Soygun sonrası bankaya gelen polisler, güvenlik şeridi çekerek incelemelerde bulundu. Olay sonrası helikopter destekli geniş çaplı bir operasyon başlatan güvenlik güçleri her yerde soyguncuyu arıyor.

İKİNCİ SOYGUN PTT ŞUBESİNDE

Öte yandan banka soygunundan bir müddet sonra İkitelli PTT şubesinin soyulduğu öğrenildi. Güvenlik güçleri verilen eşgal doğrultusunda PTT şubesini soyan kişinin de banka soyguncusu olduğu ihtimali üzerinde duruyor. Olayla ilgili geniş çaplı araştırma ve arama devam ediyor.