BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR

Polattan Fenere salvo!

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat'tan Fenerbahçe'ye salvo ateş!

Abone ol

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı, Futbol Şubesi Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Adnan Polat, "Fenerbahçeli yöneticilerin hak, hukuk, adaleti hatırlaması sevindirici" dedi.

Adnan Polat, Galatasaray'ın Diyarbakırspor'u 3-1 yendiği maçın ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, skordan ve alınan 3 puandan memnun olduğunu belirterek, "Oyun olarak daha iyi olabilirdik" dedi.

Polat, Diyarbakırspor'a verilen cezadan sonra bu karşılaşmanın İzmir'de yapılmasıyla, Vestel Manisaspor-Fenerbahçe maçının İzmir'e alınmamasının farklı konular olduğunu "elmayla armudun karıştırılmaması gerektiğini" söyledi.

Polat, şöyle konuştu:

"Biz Vestel Manisaspor maçını İzmir'de yaparken, Manisa'daki stat bakımdaydı. Şimdi böyle bir durum söz konusu değil. Galatasaray'ın kollandığı iddialarını ise kamuoyunun takdirine bırakıyorum. Fenerbahçe'deki bu paniğin nedenini anlamış değilim. Herşeyleriyle dört dörtlük olduklarını söylüyorlar."

Şampiyonluk yolunda şansların "yüzde elli, yüzde elli" olduğunu kaydeden Polat, ödemelere ilişkin bir soruya karşılık, "Herkes işi gücü bırakmış Galatasaray'ın muhasebesini tutuyor. Maçı konuşalım" karşılığını verdi.

Galatasaray Teknik Direktörü Eric Gerets ise kötü oynadıkları bir maçı kazandıklarını belirterek, "Kötü oynadığınız maçı kazanmak şampiyonluk yolunda önemli. Bugün Hakan Şükür'ün ne kadar önemli olduğunu gördük. Cihan da sahanın en iyisiydi, o da örnek futbolcular arasına girdi" dedi.

Diyarbakırspor Teknik Direktörü Faruk Hadzıbegiç ise, 1 puan almak amacıyla maça çıktıklarını, öne geçmeyi de başardıklarını, ancak bunu koruyamadıklarını bildirdi.