BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Polatlı'da Üsteğmen intihar etti

Polatlı`da, Topçu ve Füze Okulu`nda görevli üsteğmen Ünal Sarıoğlu, yatak odasında ölü bulundu.

Abone ol

İlk tespitlere göre Sarıoğlu, beylik tabancasıyla intihar etti. Polatlı`nın Şentepe Mahallesi Mevlana Caddesi Berrak Sokak Garanti Sitesi`nde oturan evli ve 1 çocuk babası Üsteğmen İbrahim Ünal Sarıoğlu, dün sabah mesaiye gelmedi.

Kendisine telefınla da ulaşamayan arkadaşları evinde yatak odasının balkon camını kırarak eve girince, Sarıoğlu`nun kanlar içinde yattığı görüldü. Hemen ambulans ve polis çağırıldı. Üsteğmenin kanlar içindeki bedeni son bir umutla Polatlı Duatepe Devlet Hastanesi`ne götürüldü. Ancak Sarıoğlu kurtarılamadı. İlk inceleme sonucunda Sarıoğlu`nun, yatağın üzerinde otururken beylik tabancasını sağ şakağına dayayarak ateşlediği belirlendi.

Olay sırasında, üsteğmenin İlçe Tarım Müdürlüğü`nde mühendis olarak çalışan eşi Gül Sarıoğlu`nun gıda kontrolör kursunda, 4 yaşındaki oğlu Alp`in de kreşte olduğu öğrenildi. Sarıoğlu`nun yaklaşık 1 aydır bunalımda olduğu ileri sürüldü. Sinir krizi geçiren acılı eş `Hiçbir problemi yoktu` diye isyan etti. Sarıoğlu`nun ölümü son dönemde sıkça gündeme gelen `rütbeli intiharlarına bir yenisini ekledi.