BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Bayrampaşa'da akıllı hizmet dönemi

Bayrampaşa Belediyesi, 5 yıllık bir hazırlığın ardından tamamlanan "Akıllı Kent Hizmet Servisi"ni, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım hizmete açtı.

Abone ol

Bayrampaşa Belediyesi, 5 yıllık bir hazırlığın ardından tamamlanan "Akıllı Kent Hizmet Servisi"ni, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın da katıldığı toplantıyla hizmete açtı.

Bayrampaşa Belediyesi, çok daha pratik, ileri teknoloji teknikleriyle kurulan, hızlı, anlaşılır, birimler arasındaki kafa karışıklığına son veren ve üzerinde tam beş yıldır hazırlık yapılan "Akıllı Kent Hizmet Servisi"ni hizmete açtı. Üç aşamalı bir planla hayata geçirilen; vatandaş odaklı servisler, yerel yönetimlerde verimlilik ve şeffaflığın arttırılması, bilgi teknolojileri altyapı modernizasyonu başlığı altında hizmet vermeyi amaç edinen,"Akıllı Kent Hizmet Servisi" Bayrampaşalıların belediyede halledilebilecek tüm sorunlarını, bina içerisinde dolaşıp vakit kaybetmeden halletmelerine olanak sağlayacak.

Bayrampaşa Belediyesi'nde gerçekleştirilen toplantıda Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın yanı sıra Türksat Genel Müdürü Özkan Dalbay, Bayrampaşa Belediye Başkanı Hüseyin Bürge, Bayrampaşa Belediyesi başkan yardımcıları, Bayrampaşa Kaymakamı Abdülkadir Yazıcı, Bayrampaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet Bakırcı da hazır bulundu. Bakan Yıldırım, yeni hizmetin vatandaşlara büyük kolaylıklar sağlayacağını belirterek, hayırlı olması temennisinde bulundu.