BIST 10.046
DOLAR 32,48
EURO 34,72
ALTIN 2.408,21
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Polatlı Şehidini kalbine gömdü

Hakkari`de şehit olan Uzman Çavuş Abdullah Erkmen`in Polatlı`daki cenaze töreninde halk sokaklara döküldü.

Abone ol

Hakkari`de şehit olan Uzman Çavuş Abdullah Erkmen`in Polatlı`daki cenaze töreninde halk sokaklara döküldü. Teröre ve terörist başı Öcalan`a tepki gösteren halk, `Artık terör bitsin ve bu son şehidimiz olsun` diye haykırırken, acılı baba Adem Erkmen, `Bu vatan için gerekirse ben de şehit olurum` dedi. Zafer Bayramı`nın tüm yurtta büyük bir coşkuyla kutlandığı günde, Hakkari`nin Şemdinli ilçesinde terörist saldırı sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Abdullah Erkmen, memleketi Polatlı`da dün toprağa verildi.


BAŞBUĞ CENAZEDEYDİ


Şehitlerden Polatlı`lı Abdullah Erkmen`in cenazesi, Polatlı Merkez Camisi`nde dün öğle namazını takiben kılınan cenaze namazının ardından Polatlı Şehitliği`ne defnedildi. Erkmen için görkemli bir cenaze töreni düzenlendi. Törene, Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ`un yanı sıra devlet erkanı da katıldı.


BAŞKANDAN ANLAMLI PANKART


Cenaze töreni nedeniyle Polatlı`daki pek çok iş yeri ile sokak, bayraklarla donatılırken, AK Parti`li Belediye Başkanı Çelik imzalı ilçe merkezine asılı `Jandarma Uzman Çavuş Abdullah Erkmen, Milli Birlik ve Beraberliğimiz Uğruna Şehit Olmuştur` pankartı dikkat çekti.