BIST 10.046
DOLAR 32,42
EURO 34,76
ALTIN 2.420,13
HABER /  SPOR

Lincoln transferi neden olmadı?

Eintracht Frankfurt Lincoln için Galatasaray ile anlaşmıştı. Futbolcunun kulüp neden anlaşamadığını Skibbe açıkladı.

Abone ol

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Eintracht Frankfurt'un teknik direktörü Michael Skibbe,  transfer döneminin sona erdiği Pazartesi gecesine kadar her şeyi denediklerini, ancak kulübün ekonomik durumu nedeniyle başarısız olduklarını söyledi.

LİNCOLN ÇOK İSTEDİ

Frankfurter Rundschau gazetesinde yer alan habere göre Skibbe, Lincoln'ün transferinin gerçekleşememesinden dolayı üzüntü duyduğunu belirterek, ''Lincoln'ün transferi için Pazartesi gecesi 23.00'e kadar her şeyi denedik. Fakat ekonomik durumumuz nedeniyle başarısızlıkla sonçlandı'' dedi.

Lincoln ile ligin üst sıralarına yükselebileceklerini düşündüğünü ifade eden Skibbe, Brezilyalı futbolcunun 11 yıllık teknik direktörlük kariyerinde tanıdığı en iyi futbolculardan biri olduğunu kaydetti.

Skibbe, Eintracht Frankfurt'un Lincoln'ü transfer etmemekle büyük bir fırsatı kaçırdığını söyledi.

Eintracht Frankfurt'un Başkanı Heribert Bruchhagen de, ayrıntılar konusunda anlaşmaya varamadıklarını, ancak anlaşmazlığın en büyük nedeninin sözleşme süresinin kısalığından kaynaklandığını belirtti.

Bruchhagen, ''Kira için Galatasaray'a o kadar para ödeyeceksek, oyuncunun 1 yıldan sonra bizi terk etme imkanına sahip olmasını istemeyiz'' şeklinde konuştu.

Gazetenin haberine göre, daha önce Lincoln'ün 750 bin Avro karşılığında kiralanması ve 1 yıl sonra 2,5 milyon Avro karşılığında satın alınması seçeneğinin bulunması konusunda anlaşmaya varılmıştı.