BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Polat: Şampiyon olacağız

Galatasaray Başkanı Adnan Polat, 3 puanın kendileri için büyük önem taşıdığını söyledi.

Abone ol

Maçın ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Polat, sezon başından beri şampiyonluk iddialarını sürdürdüklerini ifade ederek, ''4 takım hala şampiyonluk potasında. Kesinlikle kolay olmayacak. Güzel futbol beklemek de mümkün değil. Ama elimizden geleni yapıyoruz. Şampiyonluk için mücadele ediyoruz. Olacağımıza da inanıyoruz. Tek isteğimiz taraftarlarımızın bizi yalnız bırakmaması'' dedi.

Sarı-kırmızılı futbolculara karşı oyunda yapılan sert müdahalelerin prim görmeye devam ettiğini belirten Polat, şunları söyledi:

GALATASARAY DAYAK YEMEYE ÇIKIYOR

''Galatasaraylı futbolcuları saha içinde dövmek, yumruk atmak, tekme atmak özellikle Lincoln'e herhalde serbest bırakıldı. Artık Merkez Hakem Kurulu'na ya da hakemlere bu konuda talepte bulunmuyorum. Rakipler de futbolcularımızı istedikleri gibi dövebilirler. Soyunma odasında Lincoln'un iki bacağına da baksaydınız başına gelenleri görürdünüz.''

TARAFTARIMIZI MUTLU EDECEĞİZ

Ayrıca şampiyonluk yolundaki en önemli rakipleri Fenerbahçe ile önümüzdeki hafta yapacakları derbi maçına da değinen Polat, ''Galatasaray-Fenerbahçe maçları her zaman yüksek tansiyonda geçiyor. Şampiyonluk için çok belirleyici bir maç olacak. Ciddi bir heyecan olacak. Kaliteli futbolun olacağını düşünmüyoruz. Biz taraftarımızı mutlu edeceğiz'' ifadesini kullandı.

YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ

Adnan Polat, Lig TV'ye yaptığı açıklamada ise zor ve heyecanlı bir maç oynadıklarını vurgulayarak, ''Sahada o stresi gördük. Yolumuza devam ediyoruz. Şu ana kadar iyi geldik. 3 maçımız kaldı. Onarı kazanmak istiyoruz. Fenerbahçe maçının kilidi çözeceğini düşünüyorum'' derken, soyunma odasına gitmesi ile oyunculara ne söylediğine ilişkin soruyu ise ''Bir şey söylemeye imkan yoktu. Hepsi Galatasaray Marşı söylüyordu. Tebrik ettim, çıktım'' diye yanıtladı.