BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 34,96
ALTIN 2.325,42
HABER /  SPOR

Abdullah Avcıdan şike sitemi

Galatasaray'ı 3-0 yenilerek bu sezon ilk kez büyüklere kaybeden İBB'de Abdullah Avcı anlamlı sözler söyledi.

Abone ol

Galatasaray'ı 3-0 yenilerek bu sezon ilk kez büyüklere kaybeden İBB'de teknik direktör Abdullah Avcı, maç öncesi üretilen komplo teorilerine isyan etti. "Artık bu kafayı değiştirelim" diyen Avcı, Biraz pozitif düşünelim, hepimiz profesyoneliz" dedi.

Maçın ardından Lig TV muhabiri Bahri Havadır'ın sorularını yanıtlayan Avcı, maç içinde hiçbir şey yapamadıklarını söylerken, bunu maçın başında yedikleri gol sonucunda oluştuğunu söyledi.

İLK GOL OYUN DİSİPLİNİNDEN KOPARDI

Avcı şunları söyledi: "Maçın başında yediğimiz gol tamamen oyun disiplininden koparttı bizi. Bu golün şokuyla ilk yarıda hiçbir şey yapamadık. Rakip ceza alalına bile giremedik. İlk gol için faul diyorlar ama 2. dakikadan oyun disiplininden kopmamamız lazımdı. İkinci yarıda biraz kıpırdandık ama oyunu çeviremedik."

ARTIK BUNLARI BIRAKIN

Avcı, maç öncesinde Necati ve kendisinin baskı altında olduğu iddialarıyla ilgili olarak ise "Artık bunları bırakalım. Zaten kavgadan beslenen bir toplumuz. Bunu aşmamız gerekiyor. biraz pozitif düşünmek lazım. Bu tür komplo teorilerinden sıyrılmamız gerekli. Hepimiz profesyonel insanlarız sonuçta "diye konuştu.