BIST 10.173
DOLAR 32,27
EURO 34,98
ALTIN 2.447,22
HABER /  MAGAZİN

Playboyun soyamadığı Türk

Komşu ülke Yunanistan podyumlarında fırtına gibi esiyor... Playboy kafayı onu soymaya taktı ama o paraya kanmadı.

Abone ol

KOMŞU ülke Yunanistan podyumlarında Türk kızı Neshan Mülazım rüzgarı esiyor. Altı yıl önce tatil için gittiği Yunanistan'a yerleşen ve başarı basamaklarını teker teker tırmanarak top model olan Neshan, Playboy'un soyunması için yaptığı teklifi reddetti.

Podyum dünyasıyla ilk tanışmasının 1995 yılında 17 yaşındayken İzmir'de bir bölge gazetenin düzenlediği ‘Miss Suzuki Güzellik Yarışması'nda kraliçe seçilmesiyle olduğunu belirten Neshan, “Yunanistan maceram ise 2000 yılında Cemil İpekçi'nin 10 Türk, 10 Yunan mankeniyle gerçekleştirdiği defile için Atina'ya gelmemizle başladı. İşte geliş o geliş oldu. Üç yıl Türkiye'ye hiç dönmedim'' dedi.

Playboya red

Dünyaca ünlü erkek dergisi Playboy, Neshan'ı soymak için peşine düşmüş. Güzel mankene 50 bin euro teklif edilmiş. Neshan, "Playboy çıplak poz vermem için 50 bin Euro teklif etti ama kabul etmedim" diyerek olayı doğruluyor.

'Müslüman Neshan'
Yunanistan'a gelin giden Tuğçe Kazaz'ın din değiştirmesi ile ilgili fikirleri sorulduğunda mufazakar bir tavır sergiliyor. Neshan, "Benim düşünceme göre din ve milliyet aşkın önüne geçmemeli. Beni seven Yunan erkeği olsa bile beni ‘Müslüman Neshan' olarak sevmeli, ‘Hıristiyan Neshan' olarak değil. Allah'a, Muhammed'e inanmam hiçbirşeyi değiştirmemeli. Bırakın dinimi, hakkım olan Yunan vatandaşlığını bile tercih etmedim. Hala gururla Türk pasaportu taşıyorum. Evlenmem için illaki kiliseye mi gitmem gerekiyor. Hayatta hiç kimse için ne dinimi ne de pasaportumu değiştiririm'' dedi.



(Haber: Cesur SERT/ Milliyet)