BIST 10.159
DOLAR 32,18
EURO 35,10
ALTIN 2.469,84
HABER /  SPOR

Fenerli futbolcular yatmış

Fenerbahçeli futbolcular neden sakatlandı? Kulübün doktoru Ethem Kavukçu nedenini şöyle açıkladı:

Abone ol

Fenerbahçe Kulübü Doktoru Ethem Kavukçu, sarı-lacivertlilerin Antalya kampında yaşanan sakatlıkların tatilde futbolcuların kendilerine verilen programı çok iyi uygulamamalarından kaynaklandığını söyledi.

AA muhabirinin sorularını yanıtlayan Kavukçu, kampta yaşanan sakatlıkların birçok nedeni olduğunu vurgulayarak, ''Devre arası tatili için hepsine program vermiştik. Verdiğimiz program çok iyi uygulanmamış'' dedi.

Tatil dönüşü program uygulanmadığı için çalışmaların ağır geldiğini ifade eden Ethem Kavukçu, şöyle devam etti: ''Tatil dönüşü teknik direktör Zico, tatilde oyuncuların verdiğimiz programı uyguladıklarını düşünerek, yoğun bir çalışma programı uyguladı. Bu futbolculara ağır geldi. Ufak tefek çok ciddi olmayan yüklemeye bağlı yorgunlukla açıklanabilecek küçük sakatlıklar yaşandı.''

''SAKATLANAN FUTBOLCULAR KALDIĞI YERDEN DEVAM ETTİ''
Ethem Kavukçu, sakatlanan futbolcunun ağrısı geçince yükleme programına kaldığı yerden devam ettiğini kaydetti. Sakatlanan futbolcuların eksiklerini tamamlamaya yönelik çalıştıklarını kaydeden Kavukçu, ''Sakatlanarak 2 gün idmana çıkmayan futbolcuyu, direkt takımla çalışmalara başlatmadık. Kaçırdığı koşu programlarını verdik. Herkes kaldığı yerden devam etti'' diye konuştu.