BIST 10.046
DOLAR 32,39
EURO 34,61
ALTIN 2.387,87
HABER /  GÜNCEL

PKK'nın karakol saldırısı kamerada!

PKK’lı bir grup teröristin Duru Karakolu'na saldırı görüntüleri yayınlandı. Mehmetçik anında saldırıya karşılık verdi

Abone ol

PKK’lı bir grup terörist 16 Kasım günü Diyarbakır-Bingöl Karayolu'nda bulunan Duru Jandarma Karakolu'na bomba yüklü araç ile yaptıkları saldırıyı aynı anda iki farklı açıdan kameraya kaydedip, internet ortamında paylaştı.

Görüntülerde mehmetçiğin hain saldırı esnasında anında ateşle karşılık verdiği görülüyor.16 Kasım günü bir grup PKK terör örgütü mensubu Diyarbakır Bingöl karayolu, Lice ilçesi yol ayrımında bulunan Duru Jandarma Karakolu'na bomba yüklü araç ile saldırı düzenlemiş, olayla 1 asker yaralanmıştı.

SANİYE SANİYE KAYDEDİLDİ

Karakola saldırı anını PKK’lı teröristler iki ayrı kameradan saniye saniye kaydederek internet ortamında paylaşırken, saldırının ayrıntıları da ortaya çıktı. Karakolun arka tarafında bulunan yüksek tepelerden taciz ateşi açan PKK’lı teröristlere Mehmetçik anında uzun namlulu silahlarla karşılık verirken, bu esnada bomba yüklü araç ise karakolun ön tarafına yanaştı. Karakolun önüne gelen araç yaklaşık bir dakika sonra büyük bir gürültü ile patlarken, patlama anı saniye saniye iki farklı kamera tarafından da kaydedildi.