BIST 10.248
DOLAR 32,26
EURO 34,71
ALTIN 2.403,92
HABER /  GÜNCEL

PKKda erkek erkeğe seks

Örgütlerin iç yüzü deşifre edildi. İçinden pislik aktı. PKK'da teröristler erkek erkeğe ilişkiye giriyor.

Abone ol Emniyet Genel Müdürlüğü, terör örgütü PKK içindeki erkek teröristlerin homoseksüel ilişkilere girdiğini, Hizbullah üyelerinin de camilerden halı ve kilim çaldıklarını duyurdu.

Terörle Mücadele Daire Başkanlığı, internet sitesinde terör örgütleri hakkında bilgi verirken, bazı konuları "Bunları biliyor muydunuz?" başlığıyla yayımladı.

PKK: HOMOSEKSÜEL

*Örgüte katılarak aç, susuz, sefalet içinde faaliyet gösterirken sağlığı bozulan teröristler tedavileri yaptırılmayarak ölüme terk ediliyor.
*Kadın teröristler erkeklerin zevk aracı. İlişkiye direnenler öldürülüyor. Erkek teröristler homoseksüel ilişkilere giriyor.
*Günlerce bir lokma ekmekten yoksun kalan teröristler katır, eşek, kaplumbağa, kurbağa gibi hayvanların etiyle beslenmeye çalışıyor.

HİZBULLAH: HIRSIZ
*Terör örgütü üyeleri mali kaynak sağlamak için 1995'te çeşitli il ve ilçelerdeki camilerden halı ve kilim çaldı.
*İslami Hareket Örgütü mensupları, İslam ilkeleriyle bağdaşmayacak şekilde her yolu kendilerine mübah sayan bir zihniyete sahip. Banka soygunları, otomobil ve eşya hırsızlıkları yaptılar.
*Hizbullah tarafından domuz bağıyla öldürülüp gömülen ve daha sonra yapılan kazı çalışmalarında çıkartılan 72 cesetten 14'ü örgüt mensuplarıydı.

DHKP/C, TKP/ML-TİKKO, MLKP: TECAVÜZCÜ
*Üst düzey elemanlar arasında her türlü ilişki serbest olmasına rağmen, alt düzey elemanlar arasında duygusal ilişkiler büyük cezalara sebep oluyor.
*Sabancı Center'da 9 Ocak 1996'da Özdemir Sabancı ve iki kişiyi öldüren DHKP/C üyesi İ.A., 5 ay saklandığı evde, ev sahibinin baldızına tecavüz etti.
*DHKP/C mensubu E.G. birlikte kaldığı hücre evinde içki âlemi yapan örgüt mensuplarının kendisine tecavüz etmek istemeleri üzerine kaçtı.
*Tokat kırsalında faaliyet yürüten TKP/ML terör örgütü mensuplarından 15 yaşındaki terörist kıza, örgüt içinde tecavüz edildi.