BIST 10.261
DOLAR 32,26
EURO 34,71
ALTIN 2.394,40
HABER /  DÜNYA

Chavez AŞKA geldi

Dünya bu aşkı konuşuyor. Naomi "Gorile benzettiği" Chavez ile evlenmeye hazırlanıyor.

Abone ol Dünya gündemini sarsan Nicolas Sarkozy-Carla Bruni aşkından sonra yeni bir lider-manken ilişkisi kulislere bomba gibi düştü. Bu kez aşk kokusu Latin dünyasından geliyor.

Venezüella Devlet Başkanı Hugo Chavez ile, geçtiğimiz ay kendisiyle söyleşi yapan ünlü İngiliz manken Naomi Campbell'ın "birbirlerine deli gibi âşık oldukları", hatta evlenecekleri öne sürüldü.

'O TAM BİR BOĞA'

El Universal gazetesine göre, çift neredeyse iki aydır büyük bir aşk yaşıyor. "Başkan, siyahi güzele deliler gibi âşık oldu" ifadesini kullanan gazeteye göre Naomi de Chavez'in "güçlü yapısına" vuruldu.

Yakın çevresine "O bir goril değil, bir boğa" diyen Naomi; Chavez için "Onunla bir arkadaşımın evinde buluşup konuştuk. Bana çok iyi davrandı" şeklinde konuştu.

İddialarını İletişim Bakanı Andres Izzara'ya dayandıran gazete, çiftin şimdiden evlenmeyi bile düşündüğünü kaydetti. Izzara, "Sarkozy ile Bruni'nin şubattaki düğününden sonra Naomi'yle Chavez de evlenirse şaşırmayın" dedi. Gazete, Caracas'tayken Naomi ile Chavez'in bir tiyatronun açılışına birlikte katıldıkları ve en ön sırada yan yana oturduklarına dikkat çekti.

İKİSİ DE BEKAR

Bugüne kadar iki kez evlenen Venezüella lideri, halen bekâr. İki kızı, bir oğlu, iki de torunu var. Jamaika asıllı ünlü manken Naomi  de evli değil.