BIST 10.644
DOLAR 32,17
EURO 35,09
ALTIN 2.520,42
HABER /  GÜNCEL

Pilot son yolculuıuna uğurlandı

Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde düşen helikopterin pilotu Mustafa Kaya İstektepe son yolculuğuna uğurlandı.

Abone ol

BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcoğlu ve beraberindeki 4 kişi ile birlikte kazada hayatını kaybeden pilot Kaya İstektepe için Bahçeşehir Merkez Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze töreninde Pilot Kaya İstektepe'nin yakınları gözyaşlarına boğuldu.

Türkiye'yi 29 Mart Yerel Seçimleri öncesinde yasa boğan helikopter kazasında hayatını kaybeden pilot Kaya İstektepe Bahçeşehir Merkez Camii'nden son yolculuğuna uğurlandı.

İstektepe'nin cenaze töreninde annesi Hayriye İstektepe, eşi Elçin İstektepe, çocukları Murat ve Ayşegül İstektepe gözyaşlarına boğuldu. Cenazeye katılan İstektepe'nin mesai ve okul arkadaşları da gözyaşlarına hakim olamadı. Kaya İstektepe'nin okuldan uçuş öğretmeni emekli Pilot Tanju Tezgel, "Onu tarif edecek söz bulamıyorum" dedi. İstektepe'nin iyi bir insan ve iyi bir pilot olduğunu belirten Tezgel, uçuş tecrübesinin de çok iyi olduğunu söyledi.

Kaya İstektepe'nin cenazesi, öğlen namazını mütaakiben kılanan cenaze namazının ardından Hoşdere Mezarlığı'nda toprağa verildi.