BIST 9.700
DOLAR 32,53
EURO 34,96
ALTIN 2.430,07
HABER /  DÜNYA

Peynir, salam hırsızı kameraya yakalandı

Esenler’de, müşteri gibi girdiği marketten kaşar peynir ve salam çalan yaşlı kadın, güvenlik kameralarına yakalandı. Çaldığı peynir ve salam...

Abone ol

Esenler’de, müşteri gibi girdiği marketten kaşar peynir ve salam çalan yaşlı kadın, güvenlik kameralarına yakalandı. Çaldığı peynir ve salamları eteğinin altındaki zulaya saklayan kadının oluşan ağırlıktan dolayı yürümekte zorluk çektiği dikkat çekti.
Edinilen bilgiye göre, olay Esenler Menderes Mahallesi 377 Sokak üzerinde bulunan bir markette saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Güvenlik kameralarına yansıyan hırsızlık olayı iddiaya göre şöyle gelişti:
İşyerine müşteri gibi giren kimliği belirsiz kadın, işyeri sahibinin eşinin dalgınlığından faydalanarak kasayı soymak istedi. Bunda başarılı olamayan kadın bir süre sonra su alma bahanesiyle dolapların bulunduğu bölmeye gitti. Burada dolabı açan ve kısa süre içerisinde 70 TL değerindeki 2 kilo kaşar ve 1 kilo salamı eteğinin içerisine yaptığı zulaya koydu. Kadın daha sonra hiçbir şey olmamış gibi marketten uzaklaştı. Olayı güvenlik kameralarını izleyince anladığını belirten işyeri sahibi Bayram Karakaş, “Bir tane kadın dolaba doğru gidiyor. Su istiyor ama suyu bulamıyor. Eşimi kasadan dolaba doğru götürüyor. Orada asıl maksadı kasayı soymak. Fırsat bulamadığı için dolaba gidip, 2 kilo kaşar 1 kilo salamı eteğinin altına koyup gidiyor” dedi.
Karakaş, “Kaşar peynir lazım oldu. Malı yeni almıştım, baktım mal eksik. Sonra kamera kayıtlarına bakınca anladım. Hırsızın yakalanması için şikayetçi olacağım” diye konuştu.
(İHA)