BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,98
ALTIN 2.325,07
HABER /  DÜNYA

Ameliyatın ardından ilk kez görüntülendi

Ünlü oyuncu Angelina Jolie, kansere yakalanmamak için iki göğsünü de aldırmasının ardından ilk kez kameralar karşısına çıktı.<br/>Bir süre ö...

Abone ol

Ünlü oyuncu Angelina Jolie, kansere yakalanmamak için iki göğsünü de aldırmasının ardından ilk kez kameralar karşısına çıktı.
Bir süre önce kansere yakalanmamak için iki göğsünü de aldıran Angelina Jolie, eşi Brad Pitt’in başrolünde oynadığı “World War Z” adlı filmin Londra galasına katıldı. İkili kırmızı halıda poz verirken, hayranlarına da imza dağıttı.

"ÇOK İYİ HİSSEDİYORUM"
Sağlık durumu sorulan Angelina Jolie, iyi olduğunu ve kendisini çok iyi hissettiğini ifade ederek, “Sevenlerime verdikleri destek için minnettarım" dedi. Jolie, bu konuda bir farkındalık oluşturduğu için mutlu olduğunu belirtti. Eşini de övgüler yağdıran güzel oyuncu, “Sıradışı bir insan. Harika bir baba ve harika bir insan. Çok şanslıyım” diye konuştu.
Brad Pitt ise, eşinin çok güçlü bir kadın olduğunu, kötü bir durumla karşı karşıya kaldığında her zaman doğru kararı almayı bildiğini söyledi.
Annesi ve teyzesinin kanserden kaybeden Angelina Jolie, yaptırdığı testlerde kendisinin de yüzde 87 kansere yakalanma ihtimali olduğunu öğrenmiş ve bu yüzden iki göğsündeki riskli kitleyi aldırıp yerine silikon taktırmıştı.
(İHA)