BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  EKONOMİ

Pegasus Hannover'e uçuruyor

23 Haziran'dan itibaren Hannover kentine sefer düzenleyecek olan Pegasus Havayolları bilet satışlarının 23 Haziran'da başlayacağını belirtti...

Abone ol

Pegasus Havayollarından yapılan açıklamada, Berlin, Düsseldorf, Frankfurt, Köln, Münih ve Stuttgart'tan sonra Almanya'da yedinci uçuş noktası olan Hannover'e 23 Haziranda seferlere başlanacağı ve bilet satışlarının başlatıldığı bildirildi.

Açıklamada, yeni seferin İstanbul ve Hannover'den salı, çarşamba, cuma ve pazar günleri olmak üzere haftada dört gün karşılıklı olarak gerçekleştirileceği kaydedildi.

Adana, Ankara, Antalya, Bodrum, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, İzmir, Kayseri, Konya, Malatya, Samsun, Van ve Kıbrıs Ercan'dan İstanbul Sabiha Gökçen bağlantılı Hannover'e uçulabileceği belirtilen açıklamada, Avrupa'nın en önemli sanayi ve ticaret kentlerinden biri olan Hannover'in dünyanın en önemli fuarlarına ev sahipliği yapması açısından önem taşıdığı belirtildi. Avrupa'nın en büyük şehir ormanına sahip olan kentin, Ağustos ayında gerçekleşen Maschsee Festivali ile turistlerin ilgisini çektiği ifade edildi.