BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  DÜNYA

Seks yaparken sevgilisini öldürdü

İngiltere'de bir adam sevgilisini seks yaptıkları sırada 'yanlışlıkla' boğarak öldürdü.

Abone ol

Aynı anda üç kadınla ilişkisi olduğu belirlenen 39 yaşındaki Jason O'Malley kız arkadaşı Kerry Sneddon'ın seks sırasında boğazını sıkmasından hoşlandığını iddia etti.

Tutuklanan O'Malley, polise kendisi bundan hoşlanmasa da sevgilisinin sevdiğini ve seks sırasında altı ya da yedi kez bunu yapması için onu teşvik ettiğini söyledi.

36 yaşındaki Sneddon'ın cesedi çiftin birlikte yaşadıkları evde bulundu. Oturma odasında bulunan kadının boynunda bir bağ olduğu görüldü.
Daha önce bir bağ kullanmadıklarını ve onun nasıl öldüğünü hatırlamadığını öne süren adam, bir çöpçatanlık sitesinde tanıştığı kadını öldürdüğü iddiasını reddetti. Savcılık ise adamın tartışma üzerine kadını boğduğu iddiasında.

Adamın olaydan kısa bir süre sonra arasıra birlikte olmaya devam ettiği eski karısına telefon edip 'aptalca bir şey yaptığını' ve Kerry'yi öldürdüğünü söylediği de tespit edildi. Eski karısı bunun üzerine ambulans çağırdı.

2007'de karısını terk eden O'Malley internet aracılığıyla tanıştığı Kerry ile ilişki yaşamaya başladı.

3 KADINLA İLİŞKİSİ VARDI

Kerry, iki çocuğu ve bir arkadaşıyla Türkiye'ye tatile gittiğinde ise çöpçatanlık sitesinden bir başka kadınla tanıştı. Bu kadın O'Malley'in çocuğuna hamile kaldı.

Kerry, sevgilisinin cüzdanında bebeğe ait ultrason görüntüsünü bulunca ikili kavgaya tutuştu. Fakat bu konuda sürekli tartışan çift ayrılmadı. O'Malley, hem eski karısıyla, hem Kerry ile hem de yeni tanıştığı kadınla ilişkisini sürdürdü.

BOYNUNDAN TRABZANA BAĞLANMIŞ

Geçen yıl 8 Kasım'da eve gelen polis, merdivenlerde diz çökmüş ve boynunu bir bağ ile trabzanlara bağlamış halde buldu. Adam "Ne yaptım ben, o iyi olacak mı?" diye bağırıyordu.

Bir uzman, Kerry'nin boynundaki ve yüzündeki yaraların boynuna bağlanan bağ nedeniyle boğulma sonucu ölüm ile tutarlı olduğunu, sanığın ifade ettiği gibi cinsel ilişki sırasında boğulmanın söz konusu olmadığını belirtti.

O'Malley ise Kerry ile 'ruh eşi' olduklarını söyleyerek ona asla zarar vermeyeceğini iddia etti. Dava sürüyor.