BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL

Patronu duyan Tufan Türenç çark etti!

'Akil İnsanlar'ı eleştireyim dedi, Twitter'a bir tweet attı. Patronunun da listede olduğu uyarısını alınca ani bir U dönüşü yaptı.

Abone ol

Akil İnsanlar'ı eleştiren Hürriyet Yazı İşleri Müdürü Tufan Türenç, heyette patronu Arzuhan Doğan Yalçındağ'ın da olduğunu duyunca hemen çarketti.

Medya, sanat, akademisyen ve sivil toplum kuruluşlarından önemli isimlerin yer aldığı 63 kişilik "Akil İnsanlar" dün Başbakan Erdoğan'la biraraya geldi.

Hükümet tarafından Çözüm Süreci'nin önemli bir mekanizması olarak görülen bu 63 kişilik Akil İnsanlar listesi CHP ve MHP gibi siyasi partilerin yanısıra bazı köşe yazarları tarafından da eleştirildi.

O eleştirileri yapanlardan birisi de Hürriyet'ten Tufan Türenç'ti. Türenç, dün Twitter hesabı üzerinden "Akil İnsanlar" listesine "Başbakan'ı rüyasında görenlerin hepsi heyette" tepkisini gösterdi.

Ancak bir süre sonra Emre Yıldız isimli bir kullanıcı Tufan Türenç'e çok ilginç bir hatırlatma yaptı. Zira Türenç'in eleştirdiği Akil İnsanlar listesinde Aydın Doğan'ın kızı Arzuhan Doğan Yalçındağ da vardı.

Emre Yıldız isimli Twitter kullanıcısı, Tufan Türenç'e "Tufan abi patronunuzu da almışlar heyete..." diye tweet attı.

Hatasını farkeden Türenç hemen U Dönüşü yaptı ve "Gerçekten düzgün bir insandır. Gerçekten akildir. TÜSİAD başkanlığında bunu kanıtladı" şeklinde yeni bir tweet attı.

İşte Tufan Türenç'in U Dönüşü Yaptığı Tweetler;

tufanturenc.jpg