BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,72
ALTIN 2.410,52
HABER /  MAGAZİN

Paris Hilton meğer ne kadar pintiymiş

Sosyetik güzel Paris Hilton, ucuz elektronik malzemeler satan bir mağazadan çıkarken görüntülenmesi olay yarattı.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Hilton otellerinin varisi olan sosyetik güzel Paris Hilton'un indirimli elektronik eşya satan mağazadan çıkarken görüntülenmesi alay konusu oldu. 

Hilton otellerinin varisi ve milyar dolarlık servete sahip olan sosyetik güzel Paris Hilton öyle bir yerde kameralara yakalandı ki magazin basının ağızına sakız oldu. Ünlü güzel geçtiğimiz günlerde Los Angeles Havalimanı'nda elinde Chanel bir çanta ile doğum günü için özel bir tatile çıkarken görüntülenmişti. Tatil dönüşü havalimanında yeniden görüntülenen Paris Hilton bu kez Chanel çantası yerine elinde plastik poşetler ile görüntülendi.

1.20140221161435.jpg

Milyarlarca servete sahip olan Paris Hilton'un havalimanında ucuz elektronik eşya satan bir mağazadan çıkarken görüntülenmesi şok yarattı.Paris Hilton'un Chanel çantası ile gidip ucuz plastik poşetler ile geri dönmesi magazin basınında alay konusu oldu.

2.20140221161912.jpg


Chanel çantasını ucuz elektronik eşyalar ile takas yaptığı şeklinde yorumlanan sosyetik güzel 'Herkes pazarlık sever' atasözlerini kullanarak 'milyarderler bile' ekini ekleyerek ünlü güzeli alay konusu yaptı.