BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.325,57
HABER /  MEDYA

Paramparça son bölüm 56. bölüm fragmanı izleyin

Paramparça son bölüm izleyin dün akşam olaylı bitti. Paramparça’da Özkan, Harun’un evinde suçüstü yakalandı. Ayşe ve Cihan arasında aşk başlıyor. Fakat yeni bölümde Ayşe’nin kimliği şok edecek.

Abone ol

Paramparça son bölüm izleyin final sahnesi olaylı. Özkan Cihan’ın silahını çalarken Harun’un evinde suçüstü yakalandı. Elindeki kozu kullanan Harun ise yeni planlar peşinde. Cihan ve Psikolog Ayşe’nin yolları ise bir kez daha pekişti. Fakat Paramparça yeni bölüm fragmanında Ayşe’nin gerçek kimliği şok edecek.    

55. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Paramparça 55. bölüm dün akşam ekranlara geldi. Paramparça son bölümde nikah salonunda Cihan’ı bekleyen Dilara, bir anda karşısına Harun’un çıkmasıyla altüst oldu. Kilitli kaldığı yerden kurtulan Cihan ve Ayşe’nin yolu bir kez daha kesişti. Dilara, Cihan ile yeniden evlenmiş olsa da, Harun’un bu aşktan vazgeçmeye hiç niyeti yok.



Paramparça 55. bölümde çevirdiği oyunlarla herkesi birbirine düşürmeyi başaran Hazal’ın hedefinde bu kez evin emektarı Sema vardı. Hazal’ın yalanları ve iftiralarının karşısında duramayan Sema evi terk etti. Öte yandan hastanede ölüm kalım savaşı veren Candan gözlerini açar. Ancak karşısında sürpriz bir isim vardı.