BIST 9.090
DOLAR 32,37
EURO 34,99
ALTIN 2.325,61
HABER /  EKONOMİ

Geleceği Yönetenler Bir Adım Öne Çıkacaklar

The Conferences Turkey’in kurucusu ve yöneticisi Mikail Coşar, 16 Mart 2016 tarihinde gerçekleşecek Yönetim ve Liderlik Zirvesi öncesi zirvenin iş dünyasında uyandırdığı yankıdan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Abone ol

Günler öncesinden teması, konuşmacıları ve içeriği ile adından söz ettiren Yönetim ve Liderlik Zirvesi, şimdiden gelecek yıl için de hazırlıklarını sürdürmeye başladı.

Bu yıl ki temanın öneminin altını çizen Mikail Coşar, “Geleceği Yönetmek” isimli bir panelimiz olacak, bu panelde tam da şirket liderlerinin “geleceği yaratmak” için neler yapabileceklerini konuşuyor, tartışıyor olacağız. Bizim için geleceği yönetmek demek inovasyonu yönetmek demek. İnovasyon ortaya koyabiliyorsanız şirketinizde geleceği de yönetebiliyorsunuz demektir. Şirketlerin bu konudaki en büyük yanılgısının iyi fikirleri dışarıda aramak olduğunu düşünüyorum. Eğer donanımına güvendiğiniz bir ekibiniz varsa, iyi fikirlere ulaşmak için çok uzağa bakmanıza gerek yoktur. Zor olan; şirket içinde bu iyi fikirleri herkes için duyulur hale getirmektir. Bunun için şirketler yaratıcı çözümler bulabiliyorlar. Örneğin fikir marketi denilen etkinlikler düzenleyip her yıl belirli günlerde tüm çalışanlarını bir araya getirip ya da online platformlar aracılığı ile çalışanların kendi fikirlerini sunmalarına olanak sağlayan şirketler var. Her şirket büyüklüğüne, amacına ve kurum içi kültürüne göre farklı bir çözüm bulabilir bu konuda, yeter ki katılımcılığı sağlama niyetiyle yola çıksın.’’ sözleriyle de zirve öncesi katılımcıları nelerin beklediğinin sinyallerini vermiş oldu.''

Zirve ile ilgili başvuru ve detaylı bilgi için resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz: theconferencesturkey.com