BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,79
ALTIN 2.510,10
HABER /  DÜNYA

Palin çok fena şakalandı

Mc Cain'in yardımcısı Sarah Palin çok fena şakaya geldi. Palin telefonda Sarkozy ile konuştuğunu sanıyordu. Bakın neler söyledi?

Abone ol

Kanadalı komedi grubu "Maskeli İntikamcılar"ın üyesi Marc-Antoine Audette, Palin'i telefonla arayarak kendisini Fransa Cumhurbaşkanı Nicholas Sarkozy olarak tanıttı ve Fransız aksanıyla konuştu.

Yaklaşık 6-7 dakikalık konuşma sırasında komedyen, birkaç yerde Palin'e tuzak kurdu. Komedyen, Fransız şarkıcı Johnny Hallyday için ABD özel temsilcisi, Kanadalı şarkıcı Steph Carse için de Kanada Başbakanı sıfatını kullandı, ama tepki almadı.

BİR TAŞLA İKİ KUŞ

Pazartesi günü Kanada radyosunda yayınlanacak olan bu konuşmada, Sarkozy rolündeki komedyen, Palin'e birlikte ava çıkmalarını önerdi. Palin de bunun eğlenceli olabileceğini, hem iş hem eğlenceyle bir taşla iki kuş vuracaklarını söyledi.

8 YIL İÇİNDE BAŞKANIM

Konuşma sırasında siyasi beklentilerini de ortaya seren Palin, kendisini ne zaman başkan olarak görebileceği sorusuna gülerek "belki 8 yıl içinde" cevabını verdi.

Sahte Sarkozy, eşi Carla Bruni hakkında iltifatta bulunan Palin'e, Bruni'nin başkan adayının kampanyasında kullandığı "Muslukçu Joe" ile ilgili bir şarkı yazdığını söyledi.

ŞAKALANDIK MI YANİ?

Palin'i birçok konuda hicveden konuşma, komedyenin kendisini tanıtması ve Palin'in şakalandığını anladıktan sonra telefonu yardımcısına vermesiyle sona erdi. "Palin şakaya mı geldik?" diyerek telefonunu yardımcısına verdi.

Sarah Palin'in kampanya sözcüsü Tracey Schmitt, Palin'in telefon şakasına kurban gittiğini doğrularken, Cumhuriyetçilerin başkan adayının bu anlamda diğer liderler ve ünlüler arasına katıldığını belirtti.

OBAMA'NIN ASİSTANLARI DALGA GEÇTİ

Başkanlık seçiminde Cumhuriyetçilerin rakibi Demokrat başkan adayı Barack Obama'nın danışmanı Robert Giebbs de, olayın duyulmasının ardından, "telefonları Obama'ya vermeden önce kontrol ettikleri için memnun olduğunu" söyledi.

Şakayı yapan komedyen Audette ise bu muzipliğinden biraz endişeli. Audette, "Umarım, Guantanamo'ya gidiş bileti almış olmayız" dedi.

Marc-Antoine Audette ile Sebastien Trudel'den oluşan Kanada'nın "Maskeli İntikamcılar" adlı komedi ikilisi, daha önce aralarında Mick Jagger, Bill Gates, Britney Spears'ın bulunduğu birçok ünlüyü şakalamıştı.