BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Özhaseki'nin başı muhalefetle dertte!

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri İl Başkanı Enver Özdemir düzenlediği basın toplantısında AK Partili belediyeleri eleştiri yağmuruna tuttu.

Abone ol

CHP Kayseri İl Başkanı Enver Özdemir yaptığı basın toplantısında AK Partili belediyeleri eleştirdi.

Kayseri'nin sıkıntılı günler yaşadığını kaydeden Özdemir, "Kayseri'de hayırseverlerin katkısı da olmasa, birçok geri kalmış şehirler arasına girmesi kaçınılmazdı, Kayseri Ankara'dan gerekli desteği alamıyor" diyerek, KÖYDES gibi önemli bir projede Kayseri'nin gözardı edildiğini ileri sürdü.

Özdemir, Kayseri'nin KÖYDES konusunda 57. sırada yer aldığını belirterek, açıklamasına şu şekilde devam etti:
"Kayseri'de hayırseverlerin katkısı da olmasa, bir çok alanda geri kalmış şehirler arasına girmemiz kaçınılmazdır. Bir çok ilçe ve beldemizin içler acısı durumu Doğu ve Güneydoğu'dan farksızdır. Cumhurbaşkanı, Bakan ve çok sayıda milletvekili ile AK Partiye edstek veren Kayseri, yatırımlarda Ankara'dan gereken desteği alamamaktadır.

Hızlıtren, İstinaf Mahkemeleri, sulama kanalları, bölge hastanesi, Adliye Sarayı, tramvay 2. ve 3. Etap çalışmalarında bir gelişme yok. Büyükşehir Belediye Başkanı muhalefetin, stadyum ve raylı sistem çalışmalarının gecikmeli bitirildiği için eleştirdiğini söylüyor. Muhalefet bu eleştirileri kafasından uydurmuyor. Kendilerinin yaptıkları açıklama ve broşürlerdeki vaadlerinden yola çıkarak eleştiriyor.

Bu gecikmelerin Kayseri'ye kaç trilyona mal olduğunu da açıklasınlar. Bu şartlarda bile AK Parti il Başkanı 9 milletvekili olan ilimizden en az 9 milletvekili çıkarmak istediğini söyleme yüzsüzlüğünü gösterebilmektedir."