BIST 10.159
DOLAR 32,16
EURO 35,10
ALTIN 2.471,27
HABER /  GÜNCEL

Özhaseki'den Kılıçdaroğlu'na cevap!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun iddialarına cevap verdi.

Abone ol

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ile ilgili iddialarına cevap geldi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'ndeki yolsuzluk iddialarıyla ilgili hazırlanan bilirkişi raporunda, şantaj için kullanılan senetteki imzaların sahte olduğunun 3. kez tespit edildiği belirtildi.

'İMZA ÖZHASEKİ'YE AİT DEĞİL'

Mahkemenin kararıyla oluşturulan 3. bilirkişi raporunun da senetteki imzanın Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'ye ait olmadığını ve adına sahte olarak atıldığını tasdik ettiği bildirilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi: ''CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun, (Bu olayla ilişkileri yok da senedi niye ödediler) şeklinde suçlamalarda bulunduğu senedin sahte olduğu bilirkişi raporuyla üçüncü kez ispatlanırken, senedin şu anda Ergenekon Davası'ndan tutuklu bulunan grup tarafından hazırlandığı ve imzaların taklit olduğu kesinleşti." denildi. 

UZMANLAR İNCELEDİ

Senetteki Mehmet Özhaseki imzasının Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin elinden çıkmadığı ise Grafoloji ve Sahtecilik Uzmanları tarafından senedin aslı üzerinden yapılan inceleme sonucunda ifade edildi.

SAHTE İMZA

Senette kefil olarak görünen Mustafa Yalçın imzasının da sahte olduğu ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın'ın elinden çıkmadığı belirtiliyor.

'BELEDİYE'DE KULLANILAN KAŞELER DEĞİL'

Açıklamada, aynı bilirkişi raporunda senedin 'ödeyecek' bölümünde bulunan 'Mehmet Özhaseki Büyükşehir Belediye Başkanı' ve 'kefil' bölümünde basılı bulunan 'Mustafa Yalçın Genel Sekreter' kaşelerinin de belediyede kullanılan kaşeler olmadığına dair sonuçlara yer verildiği de açıklandı.