BIST 10.899
DOLAR 32,22
EURO 34,97
ALTIN 2.480,12
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

Özgün fikirleri olanlar için pazar!

Bu pazarda özgün fikirler satılıyor. Alıcılar ise sektör temsilcileri...

Abone ol

ARGEPP Ar-Ge Proje Pazarında Akademisyenlerin hazırladığı Ar-Ge proje önerileri sanayici ve işadamlarına anlatılacak

Proje Pazarı TÜBİTAK-TEYDEB, TTGV, AB, FP7, KOSGEB, SAN-TEZ Ar-Ge destek programlarına proje önerisi sunmak isteyen sanayici ve işadamları için düzenlendi

ARGEPP 2008 Ar-Ge Proje Pazarında akademisyen ve araştırmacılar özgün proje fikirlerini özgün ürünler ve teknolojilere sahip olabilmek için Ar-Ge ortaklığı arayışındaki üretim ve hizmet sektörü temsilcilerine sunacak.

Proje Pazarında Ar-Ge projesi hazırlamak isteyen sanayiciler ilgili öğretim üyeleri ile bir araya gelerek müşterek Ar-Ge projeleri üretmek için görüşmeler yapma fırsatı bulacak.

ARGEPP 2008 Ar-Ge Proje Pazarı kapsamında Ar-Ge ile ilgili ürün ve hizmetler sunan kuruluşların ürün ve hizmetlerini tanıtacakları “Serbest Kürsü Sunuşu” isimli bir etkinlik de yer alıyor.

Serbest Kürsü Sunuşlarında TÜBİTAK uzmanları TÜBİTAK KAMAG Ar-Ge Destek Programı hakkında bilgi sunacak. TÜBİTAK- KAMAG-Kamu Araştırma Projeleri Destekleme Programı, kamu kurumlarının Ar-Ge ihtiyaçlarının karşılanması ve sorunlarının giderilmesi amacıyla kamu kuruluşlarının gerektiğinde üniversiteler ve özel sektör kuruluşları ile işbirliği yaparak yürütecekleri Ar-Ge projelerini desteklemek üzere geliştirilmiş, TÜBİTAK kaynaklarından genel bütçe kapsamındaki kamu idareleri ile özel bütçeli idarelere proje karşılığı finanasal destek aktarılmasını öngören bir Ar-Ge destek programı.

Serbest Kürsü Sunuşları programında Türkiye Kalkınma Bankası, Halkbank ve Akbank’ın sanayicilere yönelik hizmet ve kredileri hakkında bilgi sunulacak. Serbest Kürsü Sunuşları 14 Haziran günü saat 13:30’da Selçuk Üniversitesi Süleyman Demirel Kültür Merkezinde yapılacak. ARGEPP 2008 Ar-Ge Proje Pazarı ile ilgili bilgilere www.argepp.com  adresinden ulaşılabiliyor.