BIST 10.155
DOLAR 32,36
EURO 34,72
ALTIN 2.392,87
HABER /  MAGAZİN

Özgü Namal sevgilisiyle görüntülendi

'Hanımın Çiftliği'nin Güllü'sü Özgü Namal (31), işadamı sevgilisi Başar Savur'la Hatay'da tatil yaparken görüntülendi.

Abone ol

Savur'la bir ay önce tanışan Namal, sevgilisiyle ilk kez Levent'teki Kanyon Alışveriş Merkezi'nde bir kafede otururken görüldü.

İlişkileriyle ilgili soruları yanıtsız bırakan ikilinin yeni fotoğrafları Özgü Namal-Başar Savur aşkının kanıtı oldu. Milliyet Cadde'de yer alan habere göre; birlikteliklerini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden ikilinin arkadaşlarıyla birlikte Hatay'ın Arsuz beldesinde yaptıkları romantik tatilin fotoğrafları basına sızdı. Plajda düzenlenen partide eğlenen ikilinin, arkadaşlarıyla çektirdiği fotoğraflar dün internet sitelerine düşmesinin hemen ardından ses getirdi.

Oktay Kaynarca ile yedi yıllık bir ilişki yaşayan Namal, Kaynarca'dan ayrıldıktan sonra Sezen Aksu'nun oğlu Mithatcan Özer'le birlikte olmuş, ancak bu ilişkide aradığını bulamamıştı. Namal, Miami'de mermer ticareti yapan 32 yaşındaki Başar Savur'la ortak arkadaşları vasıtasıyla tanıştı. Başar Savur daha önce Burcu Kara'yla yaşadığı aşkla adını duyurmuştu.

ÖPÜCÜKLERİN EFENDİSİ

Başar Savur'un geçmişte aşk yaşadığı Burcu Kara'yı yanağından öperken gösteren fotoğraf geçen yıl ses getirmişti. Ağabeyiyle mermer ticareti yapan ve Miami'de yaşayan Başar Savur, Bilkent Üniversitesi mezunu. Antakyalı bir ailenin oğlu olan ve bir dönem mankenlik yarışmasına da katılan Savur geçen yıl Azra Akın ile ABD'de kısa bir ilişki yaşamıştı.