BIST 10.046
DOLAR 32,28
EURO 34,64
ALTIN 2.412,57
HABER /  GÜNCEL

'Bu çocuk senden değil' deyince çıldırdı

1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde "adam öldürmek" suçlarından müebbet hapsi istenen 25 yaşındaki B.K., ilk kez hakim karşısına çıktı.

Abone ol

Sanık, çocuğunu görmeye gittiğini belirterek, "Eşim bu çocuk senden değil deyince çıldırdım" şeklinde ifade verdi.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, 23 Nisan Çocuk Bayramı'nda oğlunu kendisine göstermeyen eski eşini bıçaklayarak öldürüp çocuğu ile birlikte kendisini de yaraladığı iddia edilen sanığın yargılanmasına başlandı.

Kendisine çocuğunu göstermeyen eski hayat arkadaşı Elif B.'yi 4 yerinden bıçaklayarak öldürüp 3 yaşındaki oğlu A.K.K.'yi de elinden yaraladığı öne sürülen sanık B.K., olay günü eşinin söylediği sözleri duyunca kendinden geçtiğini belirtti.

YAPARKEN YANIMDA DEĞİLDİN

Olay günü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı olması sebebiyle 3 yaşındaki oğlunu alıp gezdirmek için eski eşinin evine gittiğini ifade eden B.K., "Eski karıma, her baba oğul gibi bayramda çocuğumu görmek istediğimi söyledim. Beni tersledi. O gün oğlumu göremedim. Gece saat 22.00 sıralarında telefon ederek evine gittim. Kapıyı eski eşim Elif, küçük oğlum ile birlikte açtı. Oğlum bana doğru gelirken, eski eşim, 'Bu çocuk senden değil. Yaparken yanımda değildin. Sevgilim var, seni buralarda görmesin' deyince kendimi kaybettim. Bıçağı rastgele salladım" şeklinde kendini savundu.

Duruşmaya müşteki olarak katılan baba S.B. ise kızını öldüren eski damadının cezalandırılmasını istedi. Dava, eksikliklerin giderilmesi için ertelendi.

BABA NEDEN KIZLARINDAN BİRİNİ KURTARABİLDİ?

[PAGE]

Konya'da bisiklete bindirdiği iki kızıyla seyir halindeyken bir çöp kamyonunun üzerlerine doğru geri manevra yaptığını fark eden baba, kızlarından birini ve kendisini kurtardı, ancak kamyonun diğer kızını ezmesini engelleyemedi.

Edinilen bilgiye göre, M. A. kullandığı bisikletin ön kısmına 4 yaşındaki kızını, arka kısmına da 5 yaşındaki diğer kızı N. A.'yı bindirerek gezintiye çıktı.

Daha sonra evlerine gitmek isteyen A., merkez Selçuklu ilçesi İbni Sina Caddesi'ne geldiğinde, İ. B. (24) yönetimindeki belediye yol temizleme aracının geri manevra yaparak üzerlerine doğru geldiğini fark edince panik yaparak durdu.

Bisikletin ön kısmında oturan kızını kaldırımın kenarına attıktan sonra ani hareketle yol kenarına ulaşan A., kamyonun diğer kızı N.'yi ezmesini
engelleyemedi.

Olay yerine çağrılan ambulans ekipleri, N.'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Baba A., olay yerine gelen eşine ve ezilmekten son anda kurtardığı diğer kızına sarılarak uzun süre ağladı.

Kamyon sürücüsü İ. B. gözaltına alındı.

BABANI "NE OLUR ERİ DÖN OĞLUM" FERYADI

[PAGE]

Kocaeli'nde bir komyonet ile otomobilin karıştığı trafik kazasında aynı aileden 4 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Kandıra yolu Çalırköy mevkiinde meydana geldi. Kandıra istikametine giden Harun Ş. idaresindeki 41 DL 206 plakalı kamyonet ile Naciye D.'nin kullandığı 07 K 2067 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada, otomobilde bulunan aynı aileden 2'si çocuk 4 kişi hayatını kaybederken, kamyonette bulunan 2 kişi ise yaralı olarak kurtuldu.

Kazada, denize giden oğlu Eren A., baldızı Naciye D. ve ismi öğrenilemeyen eşi ile kayınvalidesinin öldüğünü öğrenen Cemal A. fenalık geçirdi. Belediyede çalışan acılı babayı zabıta arkadaşları teselli etmeye çalıştı. Oğlunun cansız bedeninin konulduğu ceset torbasını açarak dakikalarca ağlayan Cemal A., "Oğlum, ne olur geri dön" diye feryat etti.

Yaralılar Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi ile Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ölenlerin yola savrulmuş cesetleri için saatlerce cenaze arabasının gelmesi beklendi. Kaza sebebiyle Kandıra yolu bir süre trafiğe kapandı.

Nişanlı kızın hayalleri neden yıkıldı?

[PAGE]

İzmir'de, nişanlısı tarafından terk edilen bir genç kız canına kıydı. Nesrin E., sahibi olduğu kuaför dükkanının arka tarafında yakınları tarafından cansız halde bulundu. Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Nesrin, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olay, Bayraklı ilçesi 7371 sokak numara 206'da bulunan Nesrin Bayan Kuaförü'nde meydana geldi. Kuaför dükkanının sahibi 24 yaşındaki Nesrin E., akşam saat 22.30 sıralarında işyerinin arka tarafında bulunan ve manikür pedikür yapılan odaya geçti. İşyerinde başka kimsenin bulunmadığı bir sırada ölümü seçen Nesrin E., "Beni affedin ne olur. Ben bunları hak etmedim. Ben Bedran'ı çok sevdim. O beni sevmemiş demek. Benim hayallerimle, umutlarımla oynadı. Yıkıldı her şey, kaldıramıyorum. Lanet olsun her şeye. Günahım onun boynuna. Onu ve beni bu hale sokanları Allah'a havale ediyorum. Onların başka rezilliklerini görmek istemiyorum. Ne olur beni affedin. Ben hiç kimseye yanlış bir hata yapmadım. Ama her şey zoruma gidiyor. Allah'ım beni affet." diye yazdı, canına kıydı.

İşyerine gelen yakınları tarafından asılı halde bulunan Nesrin, Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Genç kız burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Acı haberi alan Nesrin E.'nin yakınları sinir krizi geçirdi. Araştırmalar sonucunda, genç kızın Almanya'da yaşayan Bedran adlı bir kişiyle bir süre önce nişanlandığı, Bedran adlı nişanlısının yaklaşık bir hafta kadar önce nişanı attığı öğrenildi. Nesrin E.'nin daha önce yine Almanya'da yaşayan bir kişiyle nişanlandığı ve onun da ayrılıkla sonuçlandığı bildirildi. Nesrin, ayrılığın ardından bunalıma girdi. Nesrin'in öldüğü gün kuaför dükkanında yanında çalışan bir kişinin de işten ayrıldığı belirlendi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

BİRA PARASI VERMEYİNCE

[PAGE]

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, kendisinden istenen bira parasını vermediği için bıçaklanan bir kişi öldü.

Olay, Kumbahçe Mahallesinde sabaha karşı yaşandı. Yanına gelen kişi ya da kişiler tarafından kendisinden bira parası istenen Sadık Ece Deniz (44), "Benim de param yok" demesi üzerine göğsünden bıçaklandı. Ağır yaralı olarak sahil bandında "Yardım edin" diye bağırarak olay yerinden uzaklaşmaya çalışan Deniz, bıçaklandığı yerden yaklaşık 80 metre uzaklaştıktan sonra belediye çay bahçesi önünde yere düştü. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen 112 acil servis ambulansındaki sağlık ekibinin müdahalede
bulunduğu Sadık Ece Deniz'in hayati fonksiyonlarını kaybettiği belirtildi. Deniz, kaldırıldığı özel hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

SON NEFESİNDE CİNAYET SEBEBİNİ SÖYLEDİ
Bıçaklandıktan sonra yaralı olarak geldiği belediye çay bahçesi önünde yere yığılan Sadık Ece Deniz'in yardımına koşan vatandaşlara, kendisinden bira parası istendiğini, ancak parası olmadığını söylediğini belirttiği öğrenildi.
Olay yeri inceleme ekibi ve nöbetçi cumhuriyet savcısı olay mahallinde inceleme yaptı. Sahil bandında kan izleri olduğu görüldü.
Bu arada Sadık Ece Deniz'in olaydan bir süre önce yakın çevredeki bir taksi durağına gelerek su içtiği ve "Çanakkale'den geldim. İş arıyorum" dediği öğrenildi.
Hastane morguna kaldırılan Sadık Ece Deniz'in cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderileceği bildirildi. Bu arada olayla ilgili F.K. isimli bir kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.