BIST 10.159
DOLAR 32,20
EURO 35,10
ALTIN 2.472,50
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

'Bu çocuk senden değil' son sözü oldu

Eski eşini bıçaklayarak öldürüp çocuğu ile birlikte kendisini de yaraladığı iddia edilen sanığın yargılanmasına başlandı.

Abone ol

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, 23 Nisan Çocuk Bayramı'nda oğlunu kendisine göstermeyen eski eşini bıçaklayarak öldürüp çocuğu ile birlikte kendisini de yaraladığı iddia edilen sanığın yargılanmasına başlandı.

Sanık, çocuğunu görmeye gittiğini belirterek, "Eşim bu çocuk senden değil deyince çıldırdım" şeklinde ifade verdi.

1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde "adam öldürmek" suçlarından müebbet hapsi istenen 25 yaşındaki B.K., ilk kez hakim karşısına çıktı. Kendisine çocuğunu göstermeyen eski hayat arkadaşı Elif B.'yi 4 yerinden bıçaklayarak öldürüp 3 yaşındaki oğlu A.K.K.'yi de elinden yaraladığı öne sürülen sanık B.K., olay günü eşinin söylediği sözleri duyunca kendinden geçtiğini belirtti.

Olay günü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı olması sebebiyle 3 yaşındaki oğlunu alıp gezdirmek için eski eşinin evine gittiğini ifade eden B.K., "Eski karıma, her baba oğul gibi bayramda çocuğumu görmek istediğimi söyledim. Beni tersledi. O gün oğlumu göremedim. Gece saat 22.00 sıralarında telefon ederek evine gittim. Kapıyı eski eşim Elif, küçük oğlum ile birlikte açtı. Oğlum bana doğru gelirken, eski eşim, 'Bu çocuk senden değil. Yaparken yanımda değildin. Sevgilim var, seni buralarda görmesin' deyince kendimi kaybettim. Bıçağı rastgele salladım" şeklinde kendini savundu.Duruşmaya müşteki olarak katılan baba S.B. ise kızını öldüren eski damadının cezalandırılmasını istedi. Dava, eksikliklerin giderilmesi için ertelendi.