BIST 10.159
DOLAR 32,18
EURO 35,04
ALTIN 2.469,38
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Keçiören'de ramazan denetimi

Ramazan dolayısıyla özellikle gıda ürünlerinde yaşanan yoğun alışverişi dikkate alan Keçiören Belediyesi denetimlerini artırdı.

Abone ol

Keçiören Belediyesi yaklaşan Ramazan Ayını vatandaşların sağlıklı ve huzur içinde geçirmesi için bütün tedbirleri alıyor.

Özellikle gıda alışverişlerinin yoğunlukta olduğu işyerleri, belediye sağlık ekipleri ve zabıtalar tarafından sıkı bir şekilde denetleniyor.

Belediye ekipleri tarafından düzenli şekilde yapılan denetimler Ramazan Ayı dolayısıyla artırıldı. Belediye denetimlerle işyerlerinin kurallara uygun üretim ve satış yapmalarını sağlamayı amaçlıyor. Denetimlere bizzat katılan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, halk sağlığını doğrudan etkileyebilecek gıda, üretim ve satış yerlerini yaklaşan Ramazan Ayı dolayısıyla sıkı bir şekilde denetlediklerini belirterek, "Halkın sağlığı bizim için çok önemli. Ramazan Ayı dolayısıyla özellikle gıda maddelerinde yaşanan alışverişleri dikkate alarak denetimlerimizi daha da sıklaştırdık. Halkın sağlığıyla ilgili konularda asla müsamahamız yok. Halkımızın sağlıklı şartlarda alışveriş yapabilmesi ve sağlıklı ürünler tüketebilmesini sağlamak için denetimlerimizi aralıksız sürdüreceğiz. Bu konuda gereği neyse onu yapacağız" dedi.

Toplum olarak halkın sağlığıyla ilgili konularda bilinçlenmemiz gerektiğini kaydeden Başkan Ak, "Bu konuda hem esnafımıza hem de vatandaşlarımıza büyük görevler düşmektedir. Herkes üzerine düşen görevi yaptığı takdirde daha sağlıklı ve güvenli bir ortamda yaşamış oluruz. Halkımız aldığı ürünlerin son kullanma tarihine, üretim izni olup olmadığına, paketlemesine baksın, esnafı uyarsın. Esnaf da bu konulara hassasiyet gösterirse her şey kendiliğinden hallolur'' dedi.
Başkan Ak, ayrıca vatandaşların şikayetlerini 24 saat boyunca 361 10 80-83 no'lu telefonlardan Zabıta Müdürlüğü'ne iletebileceklerini sözlerine ekledi.