BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MAGAZİN

Özcanı Tarkanla bastı mı?

Bu bir şehir efsanesi. Özcan Deniz Tarkan'la aşk yaşamış. Ebru Destan bakın neler anlattı?

Abone ol

Özcan Deniz'in 5 yıl aşk yaşadığı eski sevgilisi Ebru Destan yıllardır bir şehir efsanesi olarak dolaşan "Özcan'la Tarkan'ı basmış" sözlerine açıklık getirdi. "Yalan" dedi. Destan Şebnem Scheffer'ın 'Özcan'dan Biseksüellik testi istiyorum' sözüne de tepki gösterdi.

'Orada Neler Oluyor' programına konuk olan Destan " şunları söyledi:

"Özcan'ı çok iyi tanıyorum. Onunla 5 yıl birlikte olan bir kadın olarak şunu diyebilirim ki; Özcan o gün prozac ve sinir hapları içip bütün gün uyumuştur. Bunu söyleyen bir erkek olsaydı Özcan silahıyla gidip onu vururdu. Bu onun için bir cinayet nedeni. Haberi gördüğümde içim acıdı. Şebnem böyle bir rapor isteyerek bel altı çalıştı. Özcan'ın Şebnemden akıl sağlığı raporu istemesi çok normal. Öyle söze başka raporlarda istenir.

ÖZCAN'I TARKAN'LA BASTIN MI?

Özcan benimle birlikteyken de böyle iddialar atıldı. Özellikle bir tanesi var ki hala şehir efsanesi gibi dolaşıyor. İnsanlar beni arayıp 'Özcan ile Tarkan'ı Amerika'da basmışsın. Seni susturmak için sana cip almışlar, sende bu çarpık ilişkiyi sineye çekmişsin'' dediler çok üzüldüm. İnsanlar ayrıldıktan sonra birbirlerinin özel hayatlarına girmemeli. Böyle bir şey varsa bile söylenmez. Ayıp ve günahtır. Herkes istediği gibi yaşar' dedi.