BIST 9.916
DOLAR 32,53
EURO 34,90
ALTIN 2.437,62
HABER /  MAGAZİN

Özcan Denizden evleme cevabı

Özcan Deniz, Fahriye Evcen'le evleneceği haberlerine bakın ne yanıt verdi?

Abone ol

Genç oyuncu Fahriye Evcen ile aşka yelken açan ünlü şarkıcı Özcan Deniz'e yasak geldi. Konserinde evlilik konusunda kadınlara danışan Özcan'a hayranları, "Sevgilinle sakın evlenme" nasihatını verdi.

Ünlü şarkıcı Özcan Deniz önceki gün Kıbrıs'ta konser verdi. Bu yıl oyuncu Fahriye Evcen ile evleneceği iddialarını yalanlayan Deniz'e, kadın hayranları 'Sakın evlenme' dediler. 'Turşumu mu kuracaksınız?' diye yanıt veren sanatçı evlilik dedikodularıyla ilgili şöyle konuştu;

ERKEKLERİN KULAĞINI ÇEKMELİLER

"Evlilik yanlış değil ama şu an evleneceğim yanlış. Niyetim yok. Bu da ağır bir söz oldu. Çalışmam yok. Zaten erkekler evlilikten kaçınırlar. Onları evlendirmek için, kadınların kulaklarından çekip nikah masasına oturtması lazım. Her hayatı yaşamış, her aklı başında erkeğin hayatında kadın olmalı."

Deniz 'Fahriye Hanım da sizin kulağınızdan çekecek mi?' sorusuna 'Galiba sonunda öyle olacak' dedi. Kadınların evlenince değiştiğini de söyleyen sanatçıya erkek izleyiciler destek oldu, Özcan Deniz evliliğin gözünü korkuttuğunu söyledi.