BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,78
ALTIN 2.494,64
HABER /  POLİTİKA

Oyunu kullanan Muharrem İnce: Köyüme dinlenmeye gidiyorum

Cumhurbaşkanı adaylığından çekilen Muharrem İnce, eşi Ülkü İnce ile oyunu kullandı. Bir açıklama yapan İnce, "Siyasi değerlendirmeyi birkaç gün sonra basın toplantısıyla yapacağım. Cumhuriyetimiz, tarihimiz boyunca ilk kez farklı seçim yaşıyoruz." dedi.

Abone ol

Cumhurbaşkanı adaylığından çekilen Muharrem İnce, eşi Ülkü İnce ile Çankaya Yaşamkent Mahallesi'ndeki Şener Çakmak Anadolu Lisesi 4617 numaralı sandıkta oy kullandı.

Oy kullandıktan sonra gazetecilerin sorusu üzerine İnce, şu anda seçim devam ederken siyasi bir açıklama yapmasının doğru olmadığını belirterek şunları kaydetti:

"Şimdi buradan dinlenmeye gidiyorum. Köyüme gidiyorum, torunlarımı seveceğim. Siyasi değerlendirmeyi birkaç gün sonra basın toplantısıyla yapacağım. Cumhuriyetimiz, tarihimiz boyunca ilk kez farklı seçim yaşıyoruz. İki turlu bir seçim, ikinci tura kaldı seçim.

"Kim nerede, ne yanlış yaptı, kim nerede, ne doğru yaptı..."

İki turlu seçime alışacağız artık, bu sistem devam ederse eğer. Hep bunu anlatmaya çalışmıştım, iki turlu, iki turlu diye. Artılarını, eksilerini kim nerede, ne yanlış yaptı, kim nerede, ne doğru yaptı birkaç gün sonra basın toplantısıyla anlatacağım. Memleketimize, milletimize hayırlı uğurlu olsun."

BU FOTO GALERİYE BAKIN
13. Cumhurbaşkanı seçimi ikinci tur oylaması başladı! Seçimden çok ilginç manzaralar
Foto Galeri 13. Cumhurbaşkanı seçimi ikinci tur oylaması başladı! Seçimden çok ilginç manzaralar Galeriye Gözat