BIST 10.046
DOLAR 32,39
EURO 34,59
ALTIN 2.389,72
HABER /  DÜNYA

Otraokulda öldüren kavga kamerada

Küçükçekmece’de bir ortaokulda arkadaşıyla kavga edip, yumruklaşan 7. sınıf öğrencisi, bir anda yere yığılarak hayatını kaybetti. Ölüme götü...

Abone ol

Küçükçekmece’de bir ortaokulda arkadaşıyla kavga edip, yumruklaşan 7. sınıf öğrencisi, bir anda yere yığılarak hayatını kaybetti. Ölüme götüren kavga ve çocuğun yere yığılması güvenlik kamerasına yansıdı.
Olay, Küçükçekmece Kanarya İlköğretim Okulu’nda yaşandı. İddiaya göre, 7. sınıf öğrencisi Ahmet Şahin (12), okuldan çıkarken bir arkadaşıyla bilinmeyen bir nedenle kavga etmeye başladı. İkili arasındaki kavga okul merdivenlerinde de devam etti. İki öğrenci, arkadaşlarının gözü önünde yumruk yumruğa kavga etmeye başladı. Bu sırada bazı öğrenciler kavga eden iki çocuğu ayırmaya çalıştı. Ancak bir süre sonra Ahmet Şahin yere yığıldı. Öğrencilerin bağrışları üzerine merdivenin başına gelen bir öğretmen, Ahmet’i yerde yatarken gördü. Küçük çocuk, öğretmenleri tarafından hastaneye götürülürken yolda hayatını kaybetti. Okulda yaşanan kavga, Ahmet’in yere düşmesi ve sonrasında yaşananlar ise okulun güvenlik kamerasına yansıdı. Küçük çocuğun ölüm nedeni yapılacak otopsinin ardından belli olacak. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
(İHA)