BIST 10.046
DOLAR 32,39
EURO 34,63
ALTIN 2.389,37
HABER /  DÜNYA

Kılıçdaroğlu’nun gelişinde gergin anlar

Çukurova Belediyesi Hizmet Binası ve Kültür Merkezi açılışı için Adana’ya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun havalimanında karşı...

Abone ol

Çukurova Belediyesi Hizmet Binası ve Kültür Merkezi açılışı için Adana’ya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun havalimanında karşılanması sırasında, korumalar ile bir vatandaş arasında gerginlik yaşandı.
Kılıçdaroğlu, merkez Çukurova ilçesinde CHP’li belediyenin Kurtuluş Parkı içine yaptırmış olduğu belediye hizmet binası ve kültür merkezinin açılışını yapmak için bugün saat 16.00’da Adana’ya geldi. Kalabalık bir partili grup tarafından karşılanan Kılıçdaroğlu’na dokunmak isteyen partililer, izdihama neden oldu. Bir partili Kılıçdaroğlu’na çiçek verirken, başka bir partili ise Kılıçdaroğlu’na ulaşmak için büyük bir mücadele harcadı. Ancak vatandaş korumaların engeline takıldı. Kılıçdaroğlu’na koruma engeli nedeniyle bir türlü ulaşamayan vatandaş ile korumalar arasında gerginlik yaşanırken, durumu fark eden Kılıçdaroğlu iki tarafa da sakin olmaları için el işaretiyle uyarıda bulundu. Ancak vatandaş Kılıçdaroğlu’na ulaşamayınca sinirlenerek korumaları itince, korumalar da vatandaşı itekledi. Bu arada bir partili araya girerek, Kılıçdaroğlu’nu görmek için ısrar eden vatandaşı korumaların yanından uzaklaştırdı.
Daha sonra Kılıçdaroğlu, parti otobüsüne binerek açılış yapacağı yere doğru harekete geçti. Bu arada partililer Kılıçdaroğlu’na sevgi gösterisinde bulununca, parti otobüsü havalimanında manevra almakta güçlük çekti. Kılıçdaroğlu yoğun ilgiyle karşılandığı havalimanından güçlükle çıkarak, açılışını yapacağı belediye hizmet binası ve kültür merkezinin bulunduğu alana gitti.
(İHA)