BIST 9.468
DOLAR 32,60
EURO 34,81
ALTIN 2.497,16
HABER /  GÜNCEL

Oryantal dansçı 6 ayda iki kez vuruldu

6 ay önce cezaevinden tahliye olan sevgilisi tarafından vurularak yaralanan 33 yaşındaki oryantal, bu gece otomobilinde başından tabanca ile vuruldu

Abone ol

ADAPAZARIN'da 6 ay önce kuaför salonunda cezaevinden tahliye olan sevgilisi Aşkın Traş tarafından pompalı tüfekle vurularak yaralanan 33 yaşındak Mualla Akça adlı oryantal, bu gece otomobilinde kimliği meçhul bir kişi tarafından başından tabanca ile vuruldu. Hastaneye kaldırılam kadının bir süre önce fuhuştan da gözetim altına alındığı öğrenildi.

Alınan bilgilere göre, bu gece saat 21.00 sıralarında, Adapazarı Orta Mahalle'de 54 D 0464 plakalı otomobilin sürücüsü Mualla Akça, otomobilinin içerisinde siyah paltolu 45 yaşlarındaki kimliği meçhul kişi tarafından tabanca ile başından vuruldu. Olay sırasında yoldan geçen bir sürücünün 155 Polis İmdat telefonuna ihbarda bulunması üzerine olay yerine gelen ekipler otomobil içinde başından vurulmuş 33 yaşındaki Mualla Akça'nı kanlar içinde buldu. 112 Ambulansı ile ilk olarak yakında bulunan Özel Bilge Hastanesi'ne kaldırılan Mualla Akça, daha sonra Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevkedilerek ameliyata alındı. Kadının sağlık durumunun ağır olduğu belirtildi.

Olay yerinde inceleme yapan polis araç yanında genç kadına ait olduğu belirtilen biber gazı spreyi buldular. Polise göre 33 yaşındaki kadın saldırgana biber gazı sıkarak karşı koymak istedi. Bu arada görgü tanıklarını ifadelerinde bir şahsın araçtan inerek kaçtığı belirlendi.

Saldırıda ağır yaralanan Mualla Akça 6 ay kadar önce Adapazarı?nın en işlek caddesi Çark Caddesi?nde bulunan Hilmi Kayın İş Merkezi'nde kuaför dükkanına elinde pompalı tüfekle gelen ve onn sevgilisi olduğu belirtilen Aşkın Traş tarafından pompalı tüfekle yakın mesafeden bacaklarına ateş edilerek vurulmuştu. Oryantallık yapan Mualla Akça'nın bir süre önce de polis tarafından fuhuş yaparken yakalandığı öğrenildi.