BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Ortaca'da sokaklar elden geçiyor

Ortaca Belediyesi'nin yürüttüğü, ilçedeki cadde ve sokaklarda kaldırımların yenilenmesi çalışmaları devam ediyor.

Abone ol

Ortaca Belediyesi tarafından yürütülen ilçe merkezindeki cadde ve sokaklardaki kaldırımların yenilenmesi çalışmalarına büyük bir hızla devam ediliyor.

Çalışmalar kapsamında Atatürk Bulvarından Ahmet Ateş Stadına kadar kaldırımlar parke taşı ile kaplanıyor. İkinci etap asfalt çalışmaları ise belirlenen güzergâhlarda devam ediyor. İkinci etap asfalt çalışmalarında ise, 7 bin 500 metre uzunluğunda asfalt yol yapılacağı bildirildi.

Devam eden üst yapı çalışmaları hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Hasan Karaçelik, “Ortaca Belediyesi olarak halkımızın sıkıntılarını çözme noktasındayız. Altyapıdan üst yapıya geçmek için tüm enerjimizle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Birinci etap asfalt çalışmamızı tamamladık; hemen ardından ikinci etap için kolları sıvadık.

İkinci etapta 7 bin 500 metre uzunluğunda asfalt yol yapacağız. Yol çalışmalarını tamamladığımız caddelerimizde kaldırımlarımızı da düzenliyoruz. Kanalizasyon çalışmalarında zorlu etapları geçerek arıtma tesisi ihalemizi tamamladık. Yüklenici Firma ile sözleşme imzaladık. Atık Su Arıtma Tesisinin inşaatına yakında başlayacağız”
dedi.