BIST 9.895
DOLAR 32,47
EURO 34,71
ALTIN 2.433,07
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

CHP tam kadro resepsiyona katılacak

CHP'de basından sorumlu danışman Baki Özilhan partisinin 29 Ekim resepsiyonuna katılacağını mesajını verdi...

Abone ol

İNTERNETHABER.COM - CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, 29 Ekim'deki resepsiyona katılmayacaklarını söyledi ama partinin basından sorumlu ismi Baki Özilhan'dan tam tersi bir mesaj geldi...

Habertürk yazarı Amberin Zaman, bugünkü yazısında 'eski meslektaşım' dediği CHP'nin basından sorumlu ismi Baki Özilhan'la yaptığı telefon görüşmesine dayanarak ana muhalefet partisinin 29 Ekim resepsiyonuna tam kadro katılacağını anlattı.

CHP'NİN TEPESİNDE
TÜRBAN ÇATLAĞI
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan resepsiyon uyarısı. CHP lideri konunun sorun olmaması gerektiğini söyledi. Haberi okumak için bu LİNKİ tıklayınız

Zaman, "CHP ve türbanın dayanılmaz ağırlığı" başlıklı yazısında şu ifadeleri kullandı:

Ama benim şimdiden edindiğim izlenim şu: Kılıçdaroğlu'nun Çankaya'ya gitme olasılığı bir hayli yüksek. Bu kanıya nasıl mı vardım? Kılıçdaroğlu'nun en güvendiği kurmaylarının başında gelen eski meslektaşım ve şimdi CHP'de basından sorumlu danışman olan Baki Özilhan'a telefon açtım. "Durum nedir?" diye sorduğumda, "Muhtemelen Muharrem İnce'nin kendi düşüncesidir" cevabını aldım.

 

CHP BAŞÖRTÜSÜ
MANYAĞI MI?
Taraf yazarı Ahmet Altan'dan Nuri Ergin'in Çakıcı'ya söylediği sözü CHP için uyarladı: Başörtüsü manyağı oldular...
Yazıyı okumak için bu LİNKİ tıklayın... 

PEKİ BOYKOT KARARINI KİM VERDİ?

Habertürk yazarı Amberin Zaman, CHP boykotunun arkasında Kılıçdaroğlu'nun olup olmadığını ise şu cümlelerle sorguladı:

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı'nın eşiyle birlikte vereceği resepsiyonu 'kamuya türbanı sokrmanın' ilk adımı olduğunu iddia ederek partisinin bu daveti boykot edeceğini açıklamıştı.  Türban ile yaptığı kimi zaman çelişkili, kimi zaman çarpıtılan açıklamaları yüzünden zor durumda kalan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Köşk'e gitmeme kararını kendisi mi vermişti acaba? Biz bu satırları yazarken bu sorunun cevabı henüz netleşmemişti.