BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,98
ALTIN 2.429,27
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Kartal Belediyesi'nden okullara destek

Kartal Belediyesi'nin, Yavuz Selim İlköğretim Okulu'na yaptırdığı tenis kortu törenle açıldı.

Abone ol

Kartal Belediyesi Yavuz Selim İlköğretim Okuluna tenis kort’u yaptı. Düzenlenen törenle kullanımına açılan tenis sahasını yaptıran Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz çocukların ilgi odağı oldu.

Eğitme ve eğitim kurumlarına verdiği desteği sürdüren Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz son olarak Kartal Yavuz Selim İlk Öğretim Okuluna tenis kort’u yaptırdı. Kort’un düzenlemesini yapan KARYAPSAN A.Ş ile birlikte diğer masrafları karşılayan Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, Kaymakam Nuh Mehmet Hamurcu ile birlikte düzenlenen tören kurdelesini kesti.

Kartal Milli Eğitim Müdürü, KARYAPSAN Yönetim Kurulu Başkanı, Okul yönetimle birlikte birçok öğrencinin katıldığı törende bir konuşma yapan Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, sporun belirli dalları dışında her dalının desteklenmesi gerektiğine vurgu yaparak “Gelecek nesilleri sporla birlikte daha sağlıklı ve başarılı şekilde yetiştirmemiz gerekiyor. Ama bunu sporun her dalında başarabilirsek, yelpazesi her zaman açık olan bir ülke statüsüne gireriz” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından açılışı yapılan tenis sahasını gezen Öz’e çocuklar tarafından da ilgi çoktu. Başkana teşekkür ederek öpmek için mücadele eden çocukların mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Çocuklarla oynayarak muhabbet eden Başkan Öz, daha sonra çocuklara nasihatlerde bulundu.