BIST 10.320
DOLAR 32,27
EURO 35,15
ALTIN 2.465,58
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Ordu'da güvenlik önlemleri üst seviyede

Vali Orhan Düzgün, Orduluların şüphelendikleri en ufak bir durumu güvenlik birimlerimize zaman geçirmeden bildirmelerini istedi.

Abone ol

Ordu genelinde muhtemel bir terör eylemine karşı güvenlik tedbirleri en üst seviyeye çıkarıldığını aktaran Vali Düzgün, kırsal alanda görev yapan güvenlik güçlerine gerekli donanım, araç ve personel takviyesi yapıldığının altını çizdi.

 "Orduluların şüphelendikleri en ufak bir durumu güvenlik birimlerimize zaman geçirmeden bildirmeleri gerekmektedir." diyen Düzgün, "Güvenlik ve kamu görevlilerimizin, görevlerini ifa ederlerken tedbirli ve hassas davranmalarını istiyoruz." dedi.

Vali Orhan Düzgün, "Terör yönünden hassas olan ilçelerimize araç ve personel takviyesi yaptık. Belli merkezlerde de takviye kuvvetler, herhangi bir olaya karşı hazır bekliyor. İhbar telefonlarına karşı duyarlı olunması gerekiyor. Güvenlik birimlerimize yapılan ihbarlar, teyidi yapılarak ve gerekli tedbirler alınarak değerlendirilmeli." diye konuştu. Vali Düzgün, okullar tarafından organize edilecek gezi ve festivaller ile yaz mevsiminin başlamasıyla birlikte meydana gelebilecek boğulma olaylarına karşı tedbir alınması konusunda kaymakamlıkların, belediyelerin ve güvenlik birimlerinin daha duyarlı olması gerektiğini sözlerine ekledi.