BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  MEDYA

Oray Eğin Sivassporluları kızdırdı

Sivri dilli Oray Eğin'in hedefinde Sivasppor vardı. Beşiktaş'ın çıkışını överken kırmızı beyazlıları farklı bir açıdan iğneledi.

Abone ol

Sivri dilli Akşam yazarı Oray Eğin Sivasspor'u engellediği için çok sevindi. Kırmızı beyaza gönül verenlere kızdıran Eğin, Beşiktaş'ı överken de renklerini iğnelemekten geri kalmıyor. İşte Eğin'in başlıklı yazısının o bölümü:

(...)Mustafa Denizli'nin Türk futboluna en büyük katkılarından biri nereye adım atsa orayı bir cazibe merkezi haline getirmesi. Geçen sene Beyaz Türkler'in futbolun geleceğine dair tek umuduydu Denizli'nin Beşiktaş'ı. Anadolu'nun, muhafazakarlığın her yeri ele geçirdiği bir Türkiye'de futbolun da Sivasspor egemenliğine geçmesini engelledi. Bu sene büyük umutlarla sezona başlayan Galatasaray ve Fenerbahçe dökülürken, Beşiktaş sürekli çeşitli sürprizlerle heyecanımızı sürdürüyor.

Kim düşünürdü Beşiktaş gibi renksiz (takım rengindeki renksizliğiyle övünen üstelik) bir takım futbolun geleceği olacak?
Şahsen ben Beşiktaş'ın cazibe merkezi olabilme ihtimalini Pascal Nouma'yı yolladıklarında ebediyen kaybettiğini düşünmüştüm.
Mustafa Denizli'nin karizması o renksizliği yok edecek kadar kuvvetli demek ki...