BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL

Dubaiden geldi kızının ölüsünü buldu!

Onu da sevgilisi, Münevver Karabulut gibi kesti! 28 yerinden bıçakladı! Dubai'deki babası gelince acı gerçekle karşılaştı.

Abone ol

Adana'da boğazı kesilerek ve 28 yerinden bıçaklanarak öldürülen Tuğçe Anlaş (20)'ın cenazesi gözyaşları arasında toprağa verildi.

Sabah saatlerinde otopsiyi tamamlayan yetkililer, Tuğçe Anlaş'ın cenazesini ailesine teslim ettiler.

Dubai'den gelen babası Ergün Anlaş kızına sarıldı ve "Aşkım ne oldu sana" diyerek ağladı. Fenalık geçiren babayı, yakınları güçlükle teskin etti. Daha sonra cenaze arabasına konan genç kızın tabutu, Havuzlubahçe Mahallesi'ndeki evine götürüldü. Tabutun üzerine gelinlik konuldu ve kırmızı kuşak bağlandı. Cenazenin eve getirilmesi sırasında yakınları ve komşuları baygınlık geçirdi.

BABA FENALIK GEÇİRDİ

Yaklaşık 100 araçlık konvoyla Akkapı Mezarlığına getirilen Anlaş'ın cenazesini gören babası Ergün Anlaş fenalık geçirdi. Mezarlığa çağrılan ambulanstaki görevlilerin müdahale ettiği baba, bir türlü sakinleştirilemedi. Mezarlıkta kına gecelerinde gelinler için söylenen 'Yüksek yüksek tepelere ev kurmasınlar" ve "Eledim eledim elek eledim" adlı şarkıları söyleyerek cenazenin eline kına yaktılar.

HAYIRLI OLSUN KIZIM, GÜLE GÜLE OTUR

Daha sonra kılınan cenaze namazının ardından 6 aylıkken beşiğinde kendi kusmuğundan boğulan ağabeyi İsa'nın mezarının yanına defnedildi. Kur'an-ı Kerim'in okunması ve duaların ardından torunun mezarının üzerine kapanan Semiha Anlaş, "Hayırlı olsun kızım. Güle otur kızım. Yarın sana çiçekler getireceğim" diyerek gözyaşlarına boğuldu. Yakınlarının mezarın üzerinden güçlükle aldığı nine, torununun planlı bir şekilde öldürüldüğünü belirterek, "Planlamış öldürmüş. Bir anlık öfke değil. İstanbul'da Münevver Karabulut nasıl parçalanmışsa benim kızımı da öyle yapmışlar. Bir çöpe atmamışlar. Kalbinin üstüne defalarca vurmuş." dedi.

KIZININ ÖLDÜĞÜ HABERİ VERİLMEDİ

Dubai'den dün gece gelen baba Ergün Anlaş'a ilk önce kızının öldüğü haberi verilmedi. Baba Anlaş, domuz gribi bahane edilerek yakınları tarafından havaalanından alınarak hastaneye götürüldü. Burada baba Anlaş'a, domuz gribi aşısı yerine sakinleştirici vuruldu. Bir süre sonra babaya, kızının trafik kazası geçirdiği söylendi. Sabah saatlerinde de kızının bir cinayet sonucu hayatını kaybettiği anlatıldı.

Tuğçe Anlaş'ın dayısı Bünyamin Susuzlar, "Bu ailenin ilk çocuğu İsa, 6 aylıkken beşikte kustuğu sırada boğularak öldü. Bu beklenmedik ölüm aileyi çok sarstı. Ondan bir süre sonra Tuğçe doğdu. O doğduğunda anne ve babası bir yıl, başında dönüşümlü olarak nöbet tuttu. Bu çocuğu çok özenle büyüttüler. İsa'nın yaşadıklarını Tuğçe yaşamasın diye adeta çocuğu gözetim altında tuttular. Daha sonra Tuğçe'nin bir kardeşi daha oldu. Gizem şimdi 17 yaşında. O da ablasını kaybetmenin acısıyla sarsıldı. Şimdi hepimiz yastayız." dedi.

KATİLİYLE AYNI KAREDE

Cinayeti işlediği iddia edilen M.E'nin, olaydan 4 gün önce Anlaş'ın çalıştığı Sonay Market'e gelerek kendisini tehdit ettiği öğrenildi. Markete girerek bir şeyler alan M.E, daha sonra Anlaş'ı tehdit ederek marketten ayrılıyor. Bu sırada Anlaş'ın yüzünü kapattığı görülüyor. Bu anlar ise marketin güvenlik kameraları tarafından kaydediliyor. Güvenlik kameraları Anlaş'a öldürülmeden birkaç saat önce müşterilerine satış yaparken görüntülüyor.
Pazar günü akşamüzeri cinayeti işlediği belirtilen M.E'nin daha sonra kızın annesini arayarak 'Tuğçe'ye ulaşamıyorum, nerede olduğunu biliyor musunuz?" diye sorduğu bildirildi.

Öte yandan, M.E'nin babası Yusuf E'nin, çevresine oğlunun böyle bir cinayet işlemesinden utanç duyduğunu anlattığı ve oğlunun artık ölüsünü görmek isteğini söylediği belirtildi.