BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,76
ALTIN 2.497,48
HABER /  MAGAZİN

Öpüşecek oyuncu aranıyor

Ilsa rolünü canlandıracak 'öpüşmeme şartı' olmayan genç bir oyuncu aranıyor

Abone ol
Ingrid Bergman'ın 'Casablanca' filmindeki rolünü, müzikalde öpüşmeden canlandıran Sibel Bilgiç, 100'üncü oyundan sonra kadrodan ayrıldı. Tiyatro yönetimi Bilgiç'in yerine 'ilanla' oyuncu aramaya başladı.

Sinema tarihinin unutulmaz filmlerinden 'Casablanca'nın müzikal versiyonunda; 100'üncü gösteriden sonra oyuncu değişimi yaşandı. Mehmet Ali Yılmaz ile ilişkisi nedeniyle bıraktığı sahnelere 8 yıl sonra 'Casablanca' ile dönen Sibel Bilgiç, rolünü bırakarak tiyatrodan ayrıldı. Tiyatro Kedi ile 100 oyunluk sözleşmesi olan Bilgiç'in; turneleri ve diğer işleri nedeniyle 'Ilsa' rolüne veda ettiği bildirildi.

ILSA İÇİN İLAN VERDİLER
Tiyatro yönetimi; bu gelişme üzerine Ilsa rolünü canlandıracak ve Sibel Bilgiç gibi 'öpüşmeme şartı' olmayan genç bir oyuncu arayışına girdi. Tiyatro Kedi yönetimi gazetelere ilan vererek; 'Casablanca' müzikalinin yeni gösterilerinde yer alacak oyuncuyu seçecek. Ilsa rolünü canlandıracak genç oyuncuda hem ses hem de oyunculuk yeteneği aranacak.

TURNEYE ÇIKILACAK
Tiyatro Kedi yönetimi, başvuran adaylar arasından en uygun Ilsa'yı bulduktan sonra yaz sezonu için turne hazırlıklarına başlayacak. İpek Kadılar Altıner'in şarkı sözlerini yazdığı ve Hakan Altıner'in sahneye koyduğu oyunda Sibel Bilgiç ile birlikte Atılgan Gümüş başrolleri paylaşıyordu.

Kaynak:Sabah/Günaydın