BIST 10.046
DOLAR 32,28
EURO 34,65
ALTIN 2.412,33
HABER /  MAGAZİN

Aurelionun eşi ringe çıkacak

Sekiz ünlü modelin ringte karşı karşıya geleceği Modeller Dövüşüyor adlı programda sürpriz!

Abone ol

Sekiz ünlü modelin ringte karşı karşıya geleceği Modeller Dövüşüyor adlı yeni programın kadrosunda Fenerbahçeli Aurelio'nun eşi Alice de yer alıyor.

Alice yedek listede

Show TV'de önümüzdeki hafta başlayacak olan Modeller Dövüşüyor adlı yeni programda, ilginç bir isim de yer alıyor. Her hafta birbirinden güzel mankenlerin ringte dövüşeceği programda Fenerbahçeli futbolcu Aurelio'nun eşi Alice de yarışacak. Burcu Çağrı, Burcu Okutulmuş, Didem Erol, Didem Taslan, Fulya Keskin, Seçkin Piriler, Yaren Banu Akbaş ve Zeynep Eylem Şenkal'ın katılacağı dövüşlerde Alice Aurelio yedek listede yer alıyor.

Antrenmanları aksatmıyor

Kadrodaki Türk modellerin birinin yarışmasından çekilmesi durumunda dövüşlere katılacak olan Alice Aurelio, tıpkı diğer mankenler gibi eğitime katılıyor ve antrenmanları aksatmıyor. Birincinin altın kemer ve 50 bin dolar ödül kazanacağı yarışmanın yapımcısı Fatih Aksoy, yarışmaya katılacak mankenlerin sigortalarının yapıldığını söyledi. Bir ay boyunca yoğun bir eğitim programından geçecek olan güzel dövüşçüler, ringe çıkıp birbirleriyle karşılaşacaklar.

Kaynak: www.hurriyet.com.tr