BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Operasyon öncesinde eşini aramıştı

Terhisine 70 gün kala şehit olan, Jandarma Er Çetin Doğan'ın Sivas'taki baba evine ateş düştü.

Abone ol

Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Er Çetin Doğan’ın Sivas’ın Zara ilçesindeki baba evine ateş düştü.

HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ 

Terhisine 70 gün kalan ve askere gitmeden 4 ay önce Makbule Doğan ile dünya evine giren Çetin Doğan’ın mutluluk hayalleri de yarıda kaldı.

Şemdinli ilçesinde çıkan çatışmada şehit olan Sivas’lı Jandarma Er Çetin Doğan’ın mutluluk hayalleri terör kurşunuyla sona erdi. Terhisine 70 gün kala şehit düşen Jandarma Er Çetin Doğan’ın Sivas’ın Zara ilçesindeki baba evine ateş düştü. Zara ilçesi Ahmet Başyurt Mahallesi’nde bulunan şehidin baba evine giden askeri yetkililer ve sağlık ekipleri acı haberi aileye bildirdi. Acı haberle yıkılan şehidin annesi Hatun Doğan(48), babası Haydar Doğan(48) ve eşi Makbule Doğan(18) sinir krizleri geçirdi. Askere gitmeden 4 ay önce sevdiği kızla dünya evine giren şehit Çetin Doğan’ın, askerlik dönüşü ailesiyle mutlu bir yuvanın hayalini kurduğu öğrenildi. Şehit Çetin Doğan’ın terhisine 70 gün kaldığı ve operasyona gitmeden bir gün önce eşini telefon ile aradığı belirtildi.

OPERASYONA GITMEDEN EŞİNİ TELEFONLA ARADI

Eşinin ölüm haberi üzerine yıkılan Makbule Doğan, eşi Çetin Doğan’ın operasyona gitmeden bir gün önce kendisini aradığını ve operasyona gidiyoruz. Sana 10 gün telefon açamam beni merak etme dediği öğrenildi.

1 AY ÖNCE İZİNE GELDİĞİNDE EŞİNE OPERASYON BANDANASINI HEDİYE ETMİŞ

Şehit Çetin Doğan’ın 1 ay önce izine geldiği ve eşi Makbule Doğan’a operasyonlarda taktığı bandanayı hediye ettiği öğrenildi. Ayrıca Doğan’ın askerden geldikten sonra Sivas’ta özel bir güvenlik şirketinde işe başlayacağı öğrenildi.

CENAZESİ ASKERİ UÇAKLA SİVAS’A GETİRİLDİ

Şehit Çetin Doğan’ın cenazesi Malatya’dan askeriye ye ait kargo uçağı ile Sivas Nuri Demirağ Havaalanına getirildi. Şehidin cenazesini Sivas Valisi Zübeyir Kemelek ve askeri yetkililer karşıladı. Ambulans ile Sivas Askeri Hastanesi Morguna kaldırılan cenazenin yarın yapılacak tören ile Zara ilçesinde toprağa verileceği öğrenildi.