BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  GÜNCEL

Onur-Aira tüketici destek verdi

İndirimli uçuşa Tüketiciler Birliği destek verdi. Promosyon çalışmaları halktan yana bulundu.

Abone ol

Bazı özel hava yolu şirketlerinin başlattığı indirimli uçuşlara, tüketicilerden destek geldi. Tüketici birlikleri,firmaların rekabetten tüketicilerin karlı çıkacağını bildirdi.

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Bülent Deniz, yaptığı açıklamada, Pegasus'un ''peganomi paketi'' ile 60 gün öncesinden rezervasyon yaptıranları 25 YTL'den başlayan kademeleli fiyatlarla, Onur Air'in de Ramazan süresince tüm iç hat uçuşlarında 2 bin 500 kişiyi vergi ve harçlar hariç ''1 YTL'', 10 bin kişiyi de ''21 YTL''den uçuracağını açıklamalarını desteklediklerini söyledi.

THY'DEN DE BEKLİYORUZ

Birlik olarak, havayolu şirketlerinin uygulamalarını olumlu bulmalarının yanında rekabeti artırma yönünden de ''iyi gelişme'' olarak değerlendirdiklerini belirten Deniz, ''Firmalar birbirine bakarak promosyonu genişletiyorlar. Bu kampanyadan tüketiciler kazançlı çıkacak'' dedi. Deniz, Türk Hava Yolları'nın da (THY) bir süre önce, bir şirket kurarak iç hatlarda indirimli uçuş başlatacağı yönünde açıklama yaptığını anımsatarak, ''THY'den de bir an önce indirimli uçuşlara başlamasını bekliyoruz'' diye konuştu.