BIST 10.897
DOLAR 32,18
EURO 34,96
ALTIN 2.511,24
HABER /  GÜNCEL

Önce tecavüz etti sonra pazarladı!

Isparta'da kızgın aşık dehşet saçtı!.. Tartıştığı kız arkadaşını otomatik av tüfeğiyle öldürdü!.. Ardından da tüfeği boğazına dayadı ve...

Abone ol

Adana'da sevgilisi tarafından tecavüz edilip, silah zoruyla bir evde tutulan genç kızı polis kurtardı. Zanlı ile genç kızı pazarlamak istediği 3 arkadaşı ise gözaltına alındı.

İddiaya göre, ailesi İstanbul'da yaşayan ancak kendisi Adana'da bir ayakkabıcıda tezgahtar olarak çalışan 24 yaşındaki Bedriye B., bir kız arkadaşı sayesinde esnaflık yapan 24 yaşındaki Burhan E. ile tanıştı.

Burhan E., merkez Seyhan ilçesi Yeşilyurt Mahallesi'nde bir ev kiralayarak, kız arkadaşı ile birlikte eve gelmeye başladı. Yaklaşık 20 gün önce Burhan E., kız arkadaşını yine eve getirdi. Silahla tehdit ederek genç kıza tecavüz eden Burhan E., daha sonra İsmail Y. (19), Murat E. (18) ve Mustafa Y. (18) isimli arkadaşlarını da eve getirerek kız arkadaşını pazarlamak istedi.

Ancak genç kız, Burhan E.'nin arkadaşlarının kendisiyle birlikte olmalarına izin vermedi. Silah zoruyla evde tutulan genç kız, bir yolunu bularak cep telefonu ile arkadaşını arayıp, "Burhan beni evde silah zoruyla tutuyor. Bana tecavüz etti. Beni satmaya çalışıyor" dedi. Bunun üzerine kız arkadaşı genç kızın ailesine haber verdi. Genç kızın ailesi de Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekiplerine başvurdu.

Polis genç kızı silah zoruyla tutulduğu evden kurtarırken, sevgilisi ile 3 arkadaşı silahla birlikte yakalandı.

Genç kız polisteki ifadesinde Burhan E.'nin kendisine tecavüz ettiğini, diğer 3 kişinin de tecavüze yeltendiğini ancak yapamadıklarını söyledi. Zanlılar ise suçlamaları kabul etmedi. Genç kız, ifadesinin alınmasının ardından Adana Sığınma Evi'ne götürüldü. Zanlılar ise sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Burhan E., adliyeye götürülürken basın mensuplarına "çekmeyin" diyerek tepki gösterdi.

Zanlılardan Burhan E. nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanırken, diğer 3 kişi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

KIZGIN AŞIK DEHŞET SAÇTI!.. AYRINTILAR DİĞER SAYFADA...

[PAGE]

Isparta’da 28 yaşındaki Zeki Ballak, tartıştığı kız arkadaşı 23 yaşındaki Hediye Karabuğa’yı otomatik av tüfeğiyle öldürdü, ardından aynı tüfeği çenesinin altına dayayarak intihar etti.

Isparta'da bugün saat 08.00 sıralarında Zeki Ballak, kız arkadaşı Hediye Karabuğa ile birlikte 15 ES 021 plakalı otomobiline binerek gezintiye çıktı.
Otomobilin içinde tartışmaya başlayan iki genç, tartışma büyüyünce araçtan inip kaldırımda devam etti.

Zeki Ballak tartışma sırasında kız arkadaşı Karabuğa'yı otomobile binmesi için ikna etmeye çalıştı, ancak başarılı olamadı.

Bunun üzerine sinirlenen Ballak, araçta bulunan otomatik av tüfeğini alarak kız arkadaşına iki el ateş etti, ardından tüfeği çenesinin altına dayayarak intihar etti.

İki genç olay yerinde yaşamını yitirirken, yapılan ilk incelemede Hediye Karabuğa’nın boyun ve omuz bölgesinden vurulduğu, intihar eden Ballak’ın ise yüzünün sol tarafının tanınmayacak halde dağıldığı belirtildi.

Olay yerine gelen polis geniş çaplı güvenlik önlemi alarak, 1 saat 15 dakika süren çalışma yaptı.

İncelemede Ballak’ın kullandığı av tüfeğinin içinden 4 dolu fişek daha çıktı.

Daha sonra iki gencin cesetleri otopsi için Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Merkezi'ne gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

10 AYLIK BEBEĞİN FECİ ÖLÜMÜ!.. AYRINTILAR DİĞER SAYFADA...

[PAGE]

Adana’da, evlerinin damındaki demir parmaklıklara başı sıkışan on aylık bebek öldü.

On aylık Mehmet Emin Kılınç, Tellidere Mahallesi 72027 Sokak’taki evlerinin damında yalnız kaldığı bir sırada, damdaki demir parmaklıklara başını sıkıştırdı.

Annesi Ayşe Kılınç tarafından bulunan küçük bebek, babası Mehmet Kılınç tarafından özel bir sağlık kuruluşuna götürüldü. Buradaki müdahalenin ardından ambulans ile Adana Numune Hastanesine sevk edilen küçük bebek, yolda hayatını kaybetti.

Bebeğin cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İMAM, 11 YAŞINDAKİ ÇOCUĞU HASTANELİK ETTİ!.. AYRINTILAR DİĞER SAYFADA...

[PAGE]

Bursa’nın merkez Yıldırım ilçesinde, mikrofonla oynadığı gerekçesiyle imamın tokat atması sonucu başını kapıya ve rahleye çarptığı iddia edilen 11 yaşındaki çocuk, yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Arabayatağı Mahallesi’nde Kuran kursu için bir camiye giden çocuklardan bazıları, caminin mikrofonuyla oynamaya başladı.

İmam M.Y, iddiaya göre, mikrofonla oynadığı ve yaramazlık yaptığı gerekçesiyle çocuklardan Engin B’ye (11) tokat attı. Yere düşen çocuk, başını kapıya ve rahleye çarptı.

Ağzından kalan gelen Engin B, olay yerine çağrılan ambulansla Şevket Yılmaz Devlet Hastanesine kaldırıldı. Dudağında ve ağız içinde darp nedeniyle yaralanma tespit edilen Engin B, kafa travması şüphesiyle bir süre müşahede altında tutuldu.

Olayın ardından evine giden imam M.Y, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Engin B’nin babası Rasim B, cami imamının geçen yıl da bir yakınlarının çocuğuna tokat attığını öne sürerek, "Çocuğun gözlüğü kırılmıştı. Benim çocuğum da yaramazlık yapmış olabilir, bana söyleyebilirdi. Bu şekilde tokat atması iyi olmadı. Kendisinden şikayetçiyim" dedi.

Öte yandan, caminin çevresinde oturan bazı mahalle sakinleri, görüntü almak isteyen gazetecilere tepki gösterdi.

KÜÇÜK KIZ, TARTIŞTIĞI ANNESİNİ BIÇAKLADI!.. AYRINTILAR DİĞER SAYFADA...

[PAGE]

Antalya'da 12 yaşındaki kız çocuğu M.E., geceyi sevgilisinin evinde geçirdiği için kendisiyle tartışan annesi 35 yaşındaki E.E.'yi bıçakla yaraladı.

Olay bugün saat 15.00 sıralarında Zerdalilik Mahallesi, 1407 Sokak'taki Çağdaş Apartmanı'nda meydana geldi. Annesi E.E. ile birlikte yaşayan M.E., iddiaya göre dün gece erkek arkadaşının evinde kaldı. Öğle saatlerinde eve dönen M.E. ile annesi tartışmaya başladı. Tartışma sonunda M.E. annesini bacağından bıçakla yaraladı. Komşuları tarafından çağrılan taksiyle Atatürk Devlet Hastanesi'ne götürülen E.E. tedaviye alınırken, polisi arayan kızı, “Annemi bıçakladım. Gelip beni alın” dedi. M.E. kız gözlem altına alınırken, yarası ağır olmayan E.E., tedavisinin ardından taburcu edildi.

M.E. kendisini görüntüleyen gazetecilere, “Beni sinir etti, annemi bıçakladım. Dün gece sevgilimle birlikte kaldım. Aslında annem eve gelmeyeceğimi biliyordu, ama benimle bu yüzden kavga etmeye başladı. Ben de bıçakladım” dedi.

Yenikapı Polis Merkezi'ne götürülen ve eşinden daha önce boşandığı belirtilen E.E., “Kızımla tartıştık, beni bıçakladı. Ama insan evladından nasıl şikayetçi olur? Ben şikayetçi olmak istemiyorum” dedi.

M.E., sağlık kontrolünün ardından Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi.