BIST 10.930
DOLAR 32,17
EURO 34,95
ALTIN 2.511,15
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Başkan Ergün muhtarlarla iftarda buluştu

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, mahalle muhtarlarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi.

Abone ol

Sultan Kafe&Restaurant’ta düzenlenen iftar yemeğine Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Mesut Bayram Laçalar, Azmi Açıkdil, Nursel Ustamehmetoğlu, Sedat Cesurol, Belediye Meclis üyeleri ve mahalle muhtarları katıldı.

Yemek sonunda Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Köroğlu yemek duası yaptırdı. Köroğlu’nun ardından mahalle muhtarlarına hoş geldiniz konuşması yapan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, mahallelerde devam eden ve yapılacak olan çalışmalar ile 2011 yılında hayata geçirilecek olan projeler hakkında bilgi verdi. Her mahalleyi gezerek, hizmetleri yerinde incelediğini belirten Başkan Ergün, mahalle ziyaretlerinin de devam edeceğini söyledi.

Manisa Belediyesi olarak Manisa’nın müreffeh haline gelebilmesi, yaşanabilir bir kent olması için projeler yaptıklarını, Sultan Kafe’nin de bu projeler arasında yer aldığını belirten Başkan Ergün, 2011 yılında daha büyük projelerin Manisalıların hizmetine sunulacağını kaydetti.

Bu projeler arasında Yeni Garaj’ın taşınmasının da yer aldığını dile getiren Başkan Ergün, “Bununla ilgili projemizi hazırladık. Yeni Garaj’ı Yeni Hal binası yanına taşıyarak, daha güzel bir hale getirmeyi planlıyoruz. 2010 yılı içerisinde 16 projeyi birer birer hayata geçirdik. Önümüzdeki yıl bu projelerimizi daha da büyüterek, Manisa’mızın yaşanabilir, nefes alınabilir, oysal bir kent haline getirmeyi amaçlıyoruz. El ele vererek, her şeyin en iyisini Manisa’mıza kazandıracağız” dedi.

MUHTARLAR SORUNLARINI AKTARDI

Önümüzdeki yıl hayata geçecek olan projelerden yalnızca bir tanesini söylediğini, buna benzer birçok projenin de yine 2011 yılında hayata geçeceğini belirten Başkan Ergün, iftar yemeğine katılımlarından dolayı mahalle muhtarlarına teşekkürlerini sundu.

Konuşmanın ardından mahalle muhtarları mahallelerindeki sorunlarla ilgili taleplerini Başkan Ergün’e iletti. Tüm muhtarları tek tek dinleyen Başkan Ergün, sorunların çözümü noktasında en kısa sürede harekete geçeceklerini söyledi.