BIST 10.895
DOLAR 32,19
EURO 34,95
ALTIN 2.504,79
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Dündar'dan Bursaspor'a ziyaret

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ve oyuncularla bir araya geldi.

Abone ol

AK Parti Bursa Milletvekili Altan Karapaşaoğlu, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ve AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Refik Özen, Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'ı antrenman öncesi Özlüce Tesisleri'nde ziyaret etti.

Bursalılara şampiyonluğu yaşatan Ertuğrul Sağlam ve futbolcuları bir kez daha tebrik eden Dündar, Bursaspor'un başarısıyla beraber Bursa'nın hem ülke çapında hem de uluslararası arenada tanınırlığının arttığını belirtti.

'UNUTULMAZ BAŞARI YAŞATTILAR'

Özellikle uluslararası toplantılarda yanlarında Bursaspor bayrağı, rozeti ve forması götürdüklerini dile getiren Dündar, “Ertuğrul Sağlam Bursalılara unutulmaz bir başarı yaşattı. Bursaspor taraftarı nasıl ki Bursaspor'u yalnız bırakmıyorsa, bizler de üzerimize düşeni yapıyoruz. Bursaspor'un başarısını uluslararası boyutta duyurmaya çalışıyoruz. Bursaspor Bursa'nın yükselen değerdir. Ertuğrul Sağlam'ı, tüm futbolcuları ve yönetimi bir kez daha tebrik ediyoruz” dedi.

SAĞLAM: BAŞIRIMIZ SÜRECEK

Takım hakkında bilgi veren Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam da, takımın her geçen gün daha da iyiye gittiğinin altını çizerek, “İlk maçımızı Konyaspor ile oynadık ve lige iddialı başladık. Bu iddiamız lig sonuna kadar devam edecek” diye konuştu.

Yerel yöneticilerin gösterdiği ilgiden memnun olduğunu belirten Sağlam aynı desteğin her zaman artarak devam etmesini istedi. Ziyaretin ardından antrenman sahasına geçen Sağlam'a, Dündar da eşlik etti.

YÜZLERCE TARAFTAR İZLEDİ

Tesisleri dolduran yüzlerce Bursaspor taraftarıyla antrenmanları izleyen Dündar, “Bursaspor'un maçlarına gitmeye özen gösteriyorum. Desteğimiz sonuna kadar sürecek. Bursaspor çok güçlü bir takım, Avrupa'da da önemli başarılara imza atacaklarına inanıyoruz” diye konuştu.