BIST 10.046
DOLAR 32,39
EURO 34,61
ALTIN 2.394,51
HABER /  GÜNCEL

Önce annesini dövdü sonra evi yaktı

Sultanbeyli'de bir kişi önce annesini dövdü ardından oturdukları evi yaktı. Öfkeli genç Evdeki eşyaları da pencereden aşağı attı.

Abone ol

Olay dün akşam saatlerinde Sultanbeyli Battalgazi Mahallesi Yıldırım Caddesi'ndeki 5 katlı binanın 3 katındaki dairede meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, 28 yaşındaki Çetin D. henüz öğrenilemeyen nedenle annesi Nurhayat D. ile tartışmaya başladı. Annesini yumruklayıp dövdüğü iddia edilen Çetin D. ardından eline bir bıçak aldı. Oğlunun kendisini bıçaklamasından korkan kadın kendini koridora atıp alt kattaki komşusuna sığındı. Kontrolünü kaybeden Çetin D. evdeki eşyaları ateşe verdi. Daireden dumanlar yükseldiğini gören apartman sakinleri hemen itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi. Kısa süre sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etmeye çalışırken Çetin D. evdeki eşyaları pencereden aşağıya atmaya başladı.

İTFAİYE YANGINI SÖNDÜRDÜ

Polisin uyarılarına aldırış etmeyen Çetin D. koltuk ve televizyonu da üçüncü kattan aşağı attı. Mahallede büyük panik yaşanmasına neden olay sırasında apartman sakinleri kendilerini dışarıya attı. Polis camdan eşyaları atmaya devam eden Çetin D.'nin dalgınlığından faydalanıp eve girdi. Gözaltına alınan Çetin D. polis merkezine götürülürken itfaiye ekipleri de yangını söndürdü.

Büyük korku yaşayan anne Nurhayat D. ise, "Oğlum evi yaktı, neden yaptığını bilmiyorum, bana vurdu sonra bıçak aldı. Bıçağı aldıktan sonra ben kaçtım. Alt kattaki komşuya sığındım" dedi.  Yüzünde öz oğlunun vurduğu yumruktan oluşan morluğu gösteren talihsiz kadın "Ben şikayetçiyim ondan onu hiç affetmem, onun işi yok benimle artık. Ona en ağır cezayı versin devlet, nedir bu ya" diye konuştu. 

KİRADA OTURAN KADIN YARDIM BEKLİYOR

Kirada oturan Nurhayat D.'nin oğlu tarafından yakılan evindeki eşyaların tamamen kül olduğu görülürken talihsiz kadın kendisine uzanacak bir yardım eli bekliyor.